2016 DGS Ek Yerleştirme Tercih İşlemlerinde SON GÜN!!

2016-DGS Ek Yerleştirme Tercihleri, 3 Kasım 2016 tarihinden beri devam ediyordu. 7 Kasım'da ise 2016 DGS Ek Yerleştirme Tercih İşlemlerinin sonuna gelmiş bulunmaktayız!

2016 DGS Ek Yerleştirme Tercih İşlemleri 3 Kasım'da ÖSYM'nin duyurusu kapsamında başlangıç yapmıştı! 

Aradan geçen günlerde adayların büyük bir çoğunluğu işlemlerini tamamladı. Lakin hala işlemlerini gerçekleştirmemiş olan adaylar mevcut.

2016 DGS Ek Yerleştirme Tercih İşlemlerini hala yapmayan adaylar için henüz geç değil! Fakat yarın geç olabilir. Çünkü işlemler bu akşam sona erecek.

2016 DGS Ek Yerleştirme Tercih İşlemleri adayın şahsı tarafından bireysel olarak TC kimlik numaraları ve şifreleri ile internet aracılığıyla yapılıyor.

İşlem ücreti ise, 15,00 TL olarak belirlendi. ÖSYM’nin resmi internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı yahut banka kartı ile ödemeler gerçekleştiriliyor. 8 Kasım 2016 23.59'da ödemeler sona erecek.

2016-DGS Ek Yerleştirme İle İlgili Açıklamalar için lütfen

TIKLAYINIZ

.  

Tüm eğitim haberleri için bizi takipte kalınız. Bizlere sosyal medyadan ve android uygulamamızdan da ulaşabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr | ANKARA  

07 Kas 2016 - 12:34 - DGS Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler