WhatsApp Kullanıma Açtı-İşte Yeni Özellik

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni getirdiği özelliği bugün kullanıcıların hizmetine sundu. Sınırlı sayıda kullanıcı için başlayan yeni özellik yakın zamanda tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilecek.

WhatsApp Kullanıma Açtı-İşte Yeni Özellik
WhatsApp Kullanıma Açtı-İşte Yeni Özellik
Haber albümü için resme tıklayın

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp, yeni özelliğini kullanıcıların hizmetine sunuyor. 

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve kullanıcılar tarafından merakla beklenen özelliğini devreye soktu. Facebook çatısına geçtikten sonra önemli gelişmeler gösteren, art arda yayımladığı yeni güncellemeler ile kullanıcılarının büyük beğenisini toplayan WhatsApp, bu ayın başında gerçekleştirilen F8 Geliştiriciler Konferansı’nda duyurulan video konferans özelliğini yayınladı.

Birkaç kullanıcının aynı anda görüntü olarak görüşmesine olanak tanıyan bu yeni özellik, yalnızca küçük sayıda bir kullanıcı kitlesine test etmeleri için sunuldu.

Eğer özelliğe erkenden kavuşan şanslı Android kullanıcılarından biriyseniz, toplu video sohbet için önce bir arkadaşınızı görüntülü aradıktan sonra, diğer arkadaşlarınızı da oturuma ekleyebilirsiniz.

EN FAZLA 4 KİŞİ

Sınırlı sayıda WhatsApp kullanıcısının erişimine açılan bu yeni uygulamada, özellik en fazla 4 kişiye kadar katılımcıyla görüntülü görüşülmesine olanak tanıyor.

Kademeli olarak teste sunulduğu belirtilen özelliğin, yakında tüm Android ve iOS kullanıcıları için kullanılabilir hale getirilmesi bekleniyor.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

22 May 2018 - 20:40 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler