WhatsApp Kullanıcılarına Müjde: Yeni Güncelleme ile 3 Yeni Özellik Geliyor

Popüler mesajlaşma programı WhatsApp, önümüzdeki günlerde gelecek yeni güncellemesinde 3 flaş özellik ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. İşte WhatsApp'ın yeni özellikleri.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni güncellemesi ile 3 yeni özelliği kullanıcıların beğenisine sunacak.

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma programı olan ve Facebook tarafından satın alındıktan sonra önemli yeniliklerle kullanıcılarına daha iyi hizmet veren WhatsApp, önümüzdeki günlerde getirilmesi beklenen yeni güncelleme ile önemli yenilikleryapıyor.

Önümüzdeki günlerde gelecek yeni güncellemede yer alması beklenen yenilikler ile kullanıcılar artık grup sohbetlerinde sesli arama yapabilecek.

Öte yandan listenizde bir kişiye gönderecek herhangi bir fotoğrafa dinamik olarak zamanı gösteren bir çıkartma ekleyebilecek.

WhatsApp tarafından getirilmesi planlanan yeniliklerin sonuncusu ise mesajlaşırken kullanacağını bir emoji'yi adını yazarak bulabilecek olması.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

17 Eki 2017 - 16:02 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler