WhatsApp'a Flaş Yenilik !

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp flaş bir yenilik ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Beta sürümü ile kullanıma sunulmaya başlanan yenilikte artık tuşlu telefonlarda da WhatsApp kullanılabilecek.

WhatsApp'a Flaş Yenilik !
WhatsApp'a Flaş Yenilik !
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Akıllı telefon mesajlaşma uygulaması WhatsApp flaş bir yenilik ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Dünya üzerinde en çok kullanılan mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Firefox OS'in devamı niteliğinde görülen KaiOS işletim sistemine uyarlanıyor. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılan yeni mobil işletim sistemi KaiOS, Facebook'un ardından WhatsApp uygulamasına da kavuşuyor.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın KaiOS uygulamasına kavuşacağı, uygulamanın Windows Phone 2.18.38 beta sürümünün kaynak kodlarında rastlanan ipuçlarından fark edildi. KaiOS Technologies isimli şirket tarafından Mozilla'nın Firefox OS işletim sistemi üzerine geliştirilen KaiOS, Hindistan'da satışa sunulan JioPhone isimli tuşlu cep telefonlarında kullanılmaya başlandı.

KaiOS için WhatsApp uygulamasının ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Ancak beta sürümü ile kullanıma sunulan bu sürümün yakın zamanda kullanıma sunulması bekleniyor.

Bu gelişmeyle birlikte WhatsApp'ın kullanım oranı dünya üzerinde daha da artacak ve çok daha büyük bir kitleye ulaşabilecek.

GRUP AÇIKLAMA ÖZELLİĞİ

Geçtiğimiz günlerde WhatsApp'a yeni özellik gelmişti. Gelen özellikle birlikte kullanıcılar, oluşturdukları WhatsApp gruplarına maksimum 500 kelime ile açıklama yazısı yazabilecekler.

Bununla birlikte grupta olan ve yönetici yetkisi olmayan kişiler de açıklama yazısını değiştirebilecek.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

23 Mar 2018 - 15:10 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler