İnstagram Kullanıcılarının Beklediği Bomba Özellik Geliyor

Sosyal medya platformu İnstagram, yeni bir özelliği ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Kullanıcıların uzun süredir beklediği yeni özellikte İnstagram'a yeni bir buton eklenecek.

İnstagram Kullanıcılarının Beklediği Bomba Özellik Geliyor
İnstagram Kullanıcılarının Beklediği Bomba Özellik Geliyor
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İnstagram kullanıcılarının büyük bir merakla beklediği yeni özellik yakın zamnda ekleniyor. 

Popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu İnstagram, milyonlarca kullanıcısının beklediği kronolojik sıralama özelliğini getirmedi ama bunun yerine tabiri caiz ise bir orta yol buldu.

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde kullanıcılarına hizmet veren Instagram, platformda yer alacak yeni bir tuş geliştirdi. Bugün yayımlanan bir blog yazısıyla kullanıcılarına yeni haberler veren Instagram, "New Posts" özelliğini devreye soktuğunu açıkladı.

Bu yeni düğmeye dokunan kullanıcılar, yeni gönderilerin yüklenip yüklenmemesini seçebilecekler ve kronolojik sırlamayı yapabilecekler.

Instagram uygulamasına eklenecek bir başka yeni özellik ile birlikte Twitter'da kullanan retweet özelliğinin benzeri, Instagram hikayelerine gelecek.

Yeni özellik Instagram'ın Snapchat'ten esinlendiği ve son yıllarda oldukça popüler hale gelen hikayeler özelliğinde kullanılacak. Instagram söz konusu özelliğin test aşamasında olduğu yönündeki iddiaları doğrulayan açıklamasını yaptı.

Instagram usulü retweet özelliği sayesinde bir başka kullanıcının hikayesini alıntılayıp kendi hikayenizde paylaşmak bundan sonra mümkün olacak.

Böylece, bir kişi hikayeler üzerinden başka bir kişinin hikayesini paylaşıp hakkında yorum yapabilecek

Instagram olası hikaye kopyalama sorunlarının önüne ise kullanıcıları alıntılanan hikayeye yönlendirerek geçecek.

Böylece, retweet edilen hikayenin kime ait olduğu da görüntülenebilecek.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

23 Mar 2018 - 11:46 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler