Facebook Yeni Video Uygulaması Geliştiriyor

Facebook yeni bir uygulama ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. İşte Youtube'ye rakip olacağı söylenen yeni uygulama.

Dünyanın en çok ziyaret edilen sosyal medya platformu Facebook, yeni bir özellik ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Facebook tarafından geliştirilen yeni uygulama ile kullanıcılara yeni bir platform açılıyor. Facebook tarafından geliştirilen Facebook Watch sayesinde kullanıcılar, platform üzerinden istedikleri dizi, film ve programları istedikleri gibi izleyebilecekler ve istedikleri yayınları takibe alıp kendi listelerini oluşturabilecekler. Kullanıcılar, getirilecek yeni uygulama ile arkadaşlarının takip ettikleri ve izledikleri programları da görme şansına sahip olacaklar.

Ürün Direktörü Daniel Danker Facebook adına konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Danker açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Facebook Watch’ın reality Showlardan komediye ve canlı spor yayınlarına kadar çok geniş bir yelpazede programlara ev sahipliği yapmasını ümit ediyoruz” 

Ne Zaman Kullanıma Sunulacak?

Kullanıcıların en çok merak ettiği konu ise bu uygulamanın ne zaman kulanılmaya başlanacağı sorusu oldu. Facebook, tanıtım açıklamasında yeni uygulamanın hizmete verileceği gün hakkında bir tarih vermedi ve ‘çok yakında’ demekle yetindi.

Ancak Business Insider’ın, konuya yakın kaynaklara dayandırarak hazırladığı haberine göre Facebook Watch özelliğinin 28 Ağustos günü hayata geçeceği öğrenildi.

Facebook Watch önce ABD’de sınırlı sayıda kullanıcı için hizmete girecek ve ardından kademeli olarak tüm dünyada kullanıma sunulmaya başlanacak.

Konu hakkında yorumlarda bulunmak için lütfen buraya --->>tıklayın   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayın android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

10 Ağu 2017 - 14:42 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler