Apple iOS 11' Ne Zaman Çıkaracak? iOS 11 Nasıl Kurulur?

İOS 11 için geri sayım devam ederken kullanıcılar, güncellemenin ne zaman geleceğini merak ediyor. İşte iOS 11'in yayınlanacağı tarih ve iOS 11'in kurulumu.

Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Apple’ın iPhone, iPod touch ve iPad cihazlarında kullandığı iOS işletim sisteminin beklenen son versiyonu olan iOS 11 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. İOS 11 için geri sayım devam ederken kullanıcılar internet üzerinde İOS 11'in ne zaman çıkacağını araştırmaya başladı. Peki İOS 11 ne zaman çıkacak? İOS 11 güncellemesi hangi cihazlara gelecek? İOS 11'n güncellemesi nasıl yapılacak? Cevaplar yazımızın devamında.

iPhone, iPod touch ve iPad cihazlarını kullanan milyonlarca kişi merakla iOS 11’in çıkmasını bekliyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre geçtiğimiz yıl yeni iOS sürümünün iPhone 7 lansmanından 3 gün önce tanıtılan ve kısa süre sonra kullanıcıların hizmetine sunan Apple’ın bu yıl henüz iOS 11’i tanıtacağı tarih belli değil. Ancak Apple’a yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre iOS 11 22 Eylül’de kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Hangi Cihazlara Gelecek?

iPhone 7
iPhone 7 Plus

iPhone 6s Plus
iPhone 6s

iPhone 6
iPhone 6 Plus

iPhone SE
iPhone 5s

iPhone 5C ve öncesi iPhone’lar iOS 11 güncellemesi olmayacak.

Kurulumu Nasıl Yapılacak?

Apple Beta Yazılım Programı web sitesini Safari'den açın. Kayıt Ol'a tıklayın ya da Apple ID kimlik bilgilerinizle oturum açın. Daha sonra Apple Beta Yazılım Programı kayıt şartlarını onaylayın.

İlgili sayfada iOS sekmesi seçili haldeyken, başlarken bölümünü de açın ve “iOS cihazınızı kaydedin- Enroll your iOS device” yazısına tıklayın. Cihaz kaydetme ekranı açıkken ve iOS sekmesi seçiliyken aşağı inip “Profili indir-Download Profile” tıklayıp izin verin. Son olarak yükleye basın ve iOS Beta Yazılımı Profilini yükleyerek cihazınızı kapatıp açın.

Son olarak Betayı kuracağın cihazın Ayarlar menüsüne gidin ve Genel altında bulunan Yazılım Güncelleme’ye tıklayın. Ardından İndir ve Yükle’ye dokunup iOS 11’i yükleyin.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

19 Eyl 2017 - 16:59 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler