Belediye KPSS 60 Puanla Memur Alıyor! İşte Başvuru Şartları!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan ilan ile daimi kadroda görevlendirilmek üzere 3 sürekli işçi (memur) alımı yapılacağı açıklandı.

Belediye KPSS 60 Puanla Memur Alıyor! İşte Başvuru Şartları!
Haber albümü için resme tıklayın

Yayınlanan ilanda "09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak 01.09.2009 tarihinde yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre; Belediyemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere aşağıda unvanları belirtilen pozisyonlara 3 adet sürekli (daimi) işçi statüsünde nitelikli personel alımı yapılacaktır."  ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

1) Son başvuru tarihi itibariyle geçerliliği devam eden Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS)P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,

2) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak.

3) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak.

4) Yurt içi ve dışı seyahat etmesinde herhangi bir engeli bulunmamak.

5)Yapılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunda göreve başlamalarında bir engel bulunmamak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

1) Başvurular, 27-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri'ne şahsen veya elektronik ortamda www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yapılacaktır.

2) KPSS puan sıralamasına göre alınacak personel sayısının üç katı kadar aday İŞKUR tarafından belirlenerek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine bildirilecektir.

3) İŞKUR tarafından bildirilen adaylara Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ayrıca yazılı ve/veya sözlü sınav uygulanacaktır.

4) Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğe göre yapılacak sınav sonucunda başarılı olan adaylar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi web ( www.kahramanmaras.bel.tr ) sayfasında ilan edilecek ve adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

27 May 2019 - 10:07 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler