4 Belediye Çok Sayıda Memur Alıyor

5 farklı belediye çok sayıda memur alımı yapıyor. KPSS Cafe olarak başvuruları devam eden belediye kamu personeli ilanlarını bir araya getirdik. Başvuru şartları ve başvuru tarihleri ile ilgili detayları haberimizin devamında okuyucularımızla paylaşıyoruz.

5 farklı belediye çok sayıda memur alımı yapıyor. KPSS Cafe olarak başvuruları devam eden belediye kamu personeli ilanlarını bir araya getirdik. Başvuru şartları ve başvuru tarihleri ile ilgili detayları haberimizin devamında okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Öncelikle alım yapacak belediyeleri ve hangi pozisyonlarda memur alımı yapacakları konusuna değinelim.

Bağcılar Belediye Başkanlığı 40 Zabıta Memuru Alacak İznik Belediye Başkanlığı 1 Mühendis Alacak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı 50 Zabıta Memuru Alacak Ardeşen Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru Alacak

Ardeşen Belediye Başkanlığı zabıta memurluğu ilanına başvurmak için en az lisans mezunu olmalı ve 2018 KPSS'den en az 70 puan almış olmanız gerekmektedir. İlana kadın ve erkek adaylar 30 Kasım 2018 tarihine kadar başvuru yapabilirler.

Ardeşen Belediye Başkanlığı'nın zabıta memurluğu ilanının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı 25 Lisans mezunu, 25 Lise mezunu olmak üzere 50 Zabıta memuru alımı yapıyor. Lisans mezunu olanlar -Ekonomi -İktisat -İş İdaresi ve İktisat -İş İdaresi -İşletme -Muhasebe-Finansman -Muhasebe ve Finans Yönetimi -Pazarlama -Yönetim ve Organizasyon -Kamu Yönetimi -Uluslararası İlişkiler -İnsan Kaynakları Yönetimi -İnsan Kaynakları -Halkla İlişkiler -Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümlerinden mezun olmalıdır.

2018 KPSS LİSANS ve 2018 KPSS Ortaöğretim sınavlarından en az 70 puan almış olmanız gerekmektedir.

İlana kadın ve erkek adaylar 30 Kasım 2018 tarihine kadar başvuru yapabilirler.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ilanının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İznik Belediye Başkanlığı 1 mühendis alımı yapacak. İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu kadın ve erkek adayların başvuru yapabilecceği ilanın detaylarında 2018 KPSS Lisans sınavından en az 85 puan almış olmak gerektiği belirtiliyor.

İlana 29 Kasım 2018 ile 3 Aralık 2018 tarihleri arasında başvuru yapabilirsiniz.

İznik Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan mühendis alım ilanının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi 50 Zabıta Memuru alacak. Zabıta Memurluğu'na lise, önlisan ve lisans mezunları başvuru yapabilirler. KPSS'den en az 60 puan almış olan adayların başvuru yapabileceği ilana başvurular 3 Aralık 2018 tarihinde başlayacak ve 7 Aralık 2081 tarihinde sona erecek.

Önlisans ve Lisans mezunları için mezunyet bölümleri de ayrıca belirtilmiştir.

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yayımladığı ilanın detaylarınaburadan ulaşabilirsiniz.

18 Kas 2018 - 10:29 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet - Resimdeki Türkiye haritası ne manada admin hayırdır ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 10:29


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler