Ziraat Katılım Bankası Personel Alımları Ne Zaman?

2015 başında katılım bankası açacağının müjdesini veren Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası bünyesine 2015 yılı içerisinde 3 bin personel alımı yapmayı hedefliyor. Ziraat Katılım Bankası personel alımları ne zaman yapılacak?

Banko asistanı, servis yetkilisi, servis görevlisi, yönetmen yardımcısı, uzman, uzman yardımcısı, iç kontrolör, iç kontrolör yardımcısı, müfettiş ve müfettiş yardımcısı gibi birçok alanda personel alımı yapılacak.


Kendi bünyesinde yapacağı personel alımı sınavı ile alımlar gerçekleştirilecek. Sınav katılım ücreti ise 50 TL olacak.

Daha önce Mayıs ayı içerisinde ilk olarka 10 şube ile katılım bankasının açılışının yapılacağı duyurulmuştu. Bizde önümüzdeki 10 gün içerisinde alım ilanlarının yayınlanacağını umuyoruz. Ziraat katılım bankası için personel alımları henüz başlamamıştır. Alımlar başladığında KPSSCAFE olarak sizlere en kısa sürede ulaştırmak için çalışacağız.

04 May 2015 - 00:04 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler