Yapı Kredi Bankası Satış Temsilcisi Alımı Başvuruları Sona Yaklaştı!

Yapı Kredi Bankası'nca yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma alınacak olan personel adaylarının başvuruları sona eriyor. Başvurular önümüzdeki günlerde sona erecek. Peki kimler başvuru yapabilecek? başvurular nereden yapılacak? işte detaylar...

Yapı Kredi Satış Temsilcisi Alımı Başvuruları Sona Yaklaştı!     

Yapı Kredi Bankası'nca geçtiğimiz ay yayımlanan personel alım ilanı duyurusu dahilinde kuruma alınacak olan personel adaylarının başvurularında son günlerin içine girmiş bulunuyoruz.

Yapı Kredi Bankası'nın bir ay boyunca devam eden başvuruları 30 Nisan 2017 tarihinde sona erecek. Alımlar Adana , Ankara , Antalya , Bursa , İzmir , Samsun , İstanbul Avrupa Yakası , İstanbul Anadolu Yakası'ndaki adaylardan yapılacak. Yapı Kredi Bankası'nın bu alım ilanı ile kuruma katılan adaylar “Perakende Direkt Satış Ekiplerinde” çalışacak ve banka tarafından istihdam edilecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?
Yapı Kredi Bankası ilgili ilanına yalnızca Üniversite / MYO mezunu veya devam zorunluluğu bulunmayan bir lisans bölümünde son sınıf öğrencisi olan, Kişisel başarının ödüllendirildiği, eğitim ve kariyer imkanı olan bir ortamda çalışmayı tercih eden, Seyahat engeli bulunmayan ve satış aktiviteleri için sahada (ofis dışında) görev alabilecek, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, iletişimi güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, zaman yönetiminde başarlı olan, Satış etkinlikleri konusunda kendine güvenen, dinamik, aktif ve hızlı, Dış görünümüne özen gösteren, Henüz 28 yaşından gün almamış, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olan adayların başvuru yapmasını istiyor.

BAŞVURU AYRINTILARI VE İLAN METNİ
Yapı Kredi Bankası'nın satış temsilcisi alımları ilanına başvurular online kariyer sitesinden kolayca yapılmakta. Başvurular için son gün 30 Nisan 2017! Daha fazla bilgi için alttaki linki taracıyınıza aktarınız.

İLAN METNİ ---> http://www.yenibiris.com/yapi-ve-kredi-bankasi-a-s/direkt-satis-temsilcisi-is-ilani/504745

Yapılan tüm personel, memur ve işçi alımlarına dair bilgilendirmelere KPSSCAFE'den erişim sağlayabilirsiniz. 
En kolay ve ücretsiz erişim imkanlarımız-->>  Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

28 Nis 2017 - 22:27 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler