Vakıf Katılım Bankası Genel Başvurularının Sonuna Geliniyor

Vakıf Katılım Bankası'nın yayımladığı onlarca ilanın yanı sıra bir de genel başvuru ilanı bulunuyor. Genel başvuru ilanının başvurular 24 Şubat 2017 tarihinde sonlanacak. İlan hakkındaki ayrıntıları sizler için derledik.

Vakıf Katılım Bankası tarafından yayımlanan ilan duyurularının süreleri dolmak üzere. Binlerce adayın başvuruda bulunduğu ilan duyuruları kapsamında kuruma yüzlerce personel alınacak.

Vakıf Katılım Bankası bünyesinde bulunan tüm açık pozisyonlar için genel başvuru ilanlarını değerlendirerek uygun pozisyona personel adaylarını davet edecek. Kurumun adaylardan istediği şartlar var.

HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?
Vakıf Katılım Bankası'na başvuracak adaylarda Üniversitelerin örgün eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun,
Katılım bankacılığı alanında tecrübeli, İletişim kabiliyeti gelişmiş, Analitik düşünebilen, Katılım bankacılığı prensiplerini benimsemiş, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya en az 2 yıl tecilli, Banka tecrübesi olmayan adaylar için; erkeklerde 30, bayanlarda 28 yaşını aşmamış olmak şartları aranıyor.

BAŞVURU SÜRECİ
Vakıf Katılım Bankası genel başvuruları ile çok sayıda personel alınacak. Başvurular alttaki link sayesinde online olarak yapılacak. SON BAŞVURU TARİHİ 24 ŞUBAT 2017!

İLAN METNİ VE LİNKİ
http://www.kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi-a-s-genel-basvuru-1519049

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız 

ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 

android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

20 Şub 2017 - 22:47 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Cumhuriyet - I fasa kadarda zaten birsekulde eliyorlar zaten bisekilde issuz kalmis oluyoruz her onumuze cikan memur basvurusu veyA sinavla daha da sansimiz azaltiliyor egitimin kalitesi bu kadar dusuk olamaz kpss 2016 dan 67 kusur aldim bir yere yerlesemedigim gibi ona buna kriterlerim uymuyor ulan arkadas asker yapin bizleri bari yok on ada bayan alimlari kalkiyor olmaz eee neyapalim yas geldi otuza lisansta tamamladik haydi bir daha sinavlara hop olmasa derbeder olduk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 22:47
01

Yeter - Binlerce defa soyledik yaş siniri ortada kaldirsalar veya yaşa uygun iş versinler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 22:47


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler