Üniversite Mezunu Olup Bankada Çalışmak İsteyen Adaylar İçin Alım İlanı

Üniversite mezunu olup bankada çalışmak isteyen adaylar için T Bank genel başvuru ilanı yayınladı.

Banka Kariyerine Başlamaya Hazır mısınız?

Kariyerine yeni bir kurumda, yeni bir başlangıç yapmak isteyen, alanında uzman / uzmanlaşmak isteyen, dinamik arkadaşları T-BANK ailesine katılmaya davet ediyoruz.

Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerimizde görevlendirilmek üzere; 

* Üniversite mezunu, * Bankacılık sektöründe çalışmaya istekli, * Etkili iletişim, planlama ve koordinasyon becerisine sahip, * Ekip çalışmasının önemine inanan, müşteri odaklı, * İnsan odaklı ve gelişime açık, * Yabancı dil kullanımı gerektiren pozisyonlar için iyi derecede İngilizce bilgisine  sahip, * MS-Office programlarına hakim, * Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da en az 2 yıl tecilli.  

İş tanımı:

  Bu ilan Genel Başvuru niteliğindedir. Bankamızın Genel Müdürlük veya Şube kadrolarına başvuruda bulunmak istiyorsanız çalışmak istediğiniz alanı / bölümü belirten ön yazı ile birlikte bu ilana başvurabilirsiniz.       Başvurunuz oluşabilecek pozisyonlar için değerlendirilecek ve niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda sizinle irtibata geçilecektir. T-BANK’a gösterdiğiniz ilgi ve güvene teşekkür ederiz.

Başvuru İçin Tıklayınız

30 Nis 2015 - 01:28 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler