Türkiye İş Bankası Çağrı Merkezi Memuru Alımı Yapıyor! Kılavuz Yayımlandı

Türkiye İş Bankası'nca yaymlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma memur alımları yapılacak. Gerekli bütün açıklamalar adayların erişimine açıldı. Başvurular başladı. Şartlar ne? alım yapılacak il hangisi? diye sorarsanız haberimize bakabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası Çağrı Merkezi Memuru Alımı Yapıyor! Kılavuz Yayımlandı. Türkiye İş Bankası Ankara'da yaşayan ve Ankara'da çalışacak Çağrı Merkezi Memuru alacak.

Türkiye İş Bankası tarafından 8 Mart 2017 gecesi yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma memur alımları gerçekleştirilecek. Tüm ayrıntılar belirlendi. Kılavuz oluşturuldu, adayların erişimine açıldı. kılavuz haberin sonunda sizlerle.

Türkiye İş Bankası Ankara'da istihdam etmek üzere alacağı personel adaylarını Çağrı Merkezi memur alım sınavına tabi tutacak.

MEMUR ALIM SINAVINA KİMLER KATILABİLİR?
Sınava katılabilmek için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 25 Mart 1987 ve sonrası doğumlu, Ankara ilinde ikamet eden, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, muaf veya Mayıs 2018 celp dönemine kadar tecilli olmak, İş Bankası tarafından yapılmış olan Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat ve değerlendirme merkezi aşamasında başarısız sayılmış olmamak şartlarına uyması zorunlu tutuldu.

MEZUNİYET ŞARTI VAR!

Ayrıca başvuru yapacak olan adayların Kamu haklarından yoksun olmayan, Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olan, Herhangi bir zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımayan, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olan kişiler olması gerekiyor. Adaylar Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret alanlarında 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmuş olmalı.

Türkiye İş Bankası'nın devam eden diğer ilanları ve KKTC memur alımı ilanı dışındaki bu ilan duyurusunun başvuruları 20 Mart 2017 Pazartesi Saat 18.00'de son bulacak. Alım hakkındaki tüm ayrıntılara sahip olmak için lütfen alttaki alım sınavı kılavuzunu detaylı inceleyiniz.

Türkiye İş Bankası çağrı merkezi memur alımına başvuru yapabilmek için lütfen TIKLAYINIZ. KILAVUZ İÇİN İSE BURAYA TIKLAYINIZ.

Türkiye İş Bankası Kıbrıs memur alımı ilanı ve ayrıntıları için lütfen TIKLAYINIZ.

KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. Sizler için hazırlanan kolay erişim imkanları olan ---> Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

09 Mar 2017 - 22:43 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler