Türkiye Geneli Denizbank Personel Alımları Sürüyor

Denizbank, bünyesinde çok sayıda personel alım ilanı bulunmakta. Personel alımları devam etmekte ve adaylar devam ettirilmekte. Alım sürecine dair tüm ayrıntılar ve detaylar kpsscafe.com.tr'de...

Denizbank tarafından çeşitli kariye sitelerinde yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kurumun çok sayıda pozisyonuna ve departmanına personel alımları gerçekleştirilecek.

Denizbank personel alım ilanlarının başvuruları tüm hızı ile devam ediyor. Adaylar ilanları inceleyerek kendilerine uyan ilanlara online olarak başvuru yapabiliyor.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?

Alım ilanlarına başvurular kariyer sitelerinden bilgisyar başında kolayca yapılabiliyor. Denizbank'ın personel adaylarında aradığı bazı özellikler var. Bu özellikler departmana göre değişiklik gösteriyor. Bunun yanında bir de genel şartlar var. Bunlar 18 yaşından büyük olmak, T.C vatandaşı olmak, sağlık problemi olmamak, mesai saatlerine dikkat etmek, eğitim bilgilerini taşımak, mesleki bilgi sahibi olmak, güleryüzlü ve iletimi kuvvetli olmak gibi sıralanabiliyor.

ALIM YAPILACAK DEPARTMANLAR;
Denizbank'ın şuanda açık bulunan pozisyonları; Kurumsal Güvenlik ve Chargeback Bölümü Uzman Yardımcısı / Uzman, hizmet Kalitesi Yetkilisi, Operasyon Destek Görevlisi (Engelli Kadrosu), iŞKUR Telefonda Satış Temsilcisi, Bireysel Danışman , Mobil Satış Temsilcisi, mobil Satış Temsilcisi, Tarım Bankacılığı Satış Temsilcisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi..

Denizbank personel alım ilanlarının tamamını görebilmek, tüm ilanların ayrıntılarını öğrenmek, pozisyonlara dair özel şartları öğrenmek isterseniz alttaki linki kopyalarak adres satırına yapıştırarak ilgili sayfaya erişim sağlayabilirsiniz. Başvurularınızı da aynı şekilde ilanların yayımlandığı kariyer sitelerinden online olarak yapabilirsiniz. Son başvuru tarihleri pozisyona göre farklılık gösterebiliyor.

DENİZBANK TÜRKİYE GENELİ PERSONEL ALIM İLAN LİNKİ ->>> http://www.yenibiris.com/is-ilanlari?q=Denizbank 

Tüm personel alım ilanları için KPSSCAFE'yi takipte kalınız.  Sizlerin kolay erişim kurması için hazırladığımız;

Grubumuza katılmak için lütfen buraya --->tıklayınız   

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız için lütfen buraya ----> tıklayınız 

android uygulamamızı yüklemek için lütfen buraya  ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Mar 2017 - 21:49 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler