Şekerbank Çok Sayıda Pozisyonuna Personel Alıyor

Şekerbank'ın yayımladığı onlarca personel alım ilanı doğrultusunda kuruma çok sayıda personel alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı. Gerekli tüm ayrıntıları kılavuz kapsamında adaylara aktarıldı. Merak ettiğiniz tüm soruların cevapları haberimizde...

Şekerbank Çok Sayıda Pozisyonuna Personel Alıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Şekerbank farklı tarihlerde kairyer sitelerinde yayımladığı ilan duyuruları doğrultusunda çok sayıda personel alacak. Kurumun şuan 16 adet açık pozisyonu bulunuyor.

Şekerbank 16 adet farklı pozisyonuna farklı şehirlerden personel alımları yapacak. Her pozisyona dair kurumun istediği ayrı nitelikler, şartlar ve özellikler bulunuyor. Bunun yanı sıra tüm pozisyonların başvuru tarihleri de farklılık gösterebiliyor.

Şekerbank bünyesinde çalışmak isteyen adayların, bu ilanların tamamını şartları ile beraber incelemesi gerekiyor. Şartlara uyan adaylar başvuruda bulunabilecek. Aksi takdirde tüm şartları bünyesinde barındırmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacak. Başvurular kariyer sitelerinden online olarak yapılabiliyor.

Kurumun açık bulunan pozisyonlarından bazıları ise şöyle;

Şekerbank personel alım ilanı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak, tüm ayrıntıları öğrenmek ve başvuru yapabilmek isterseniz lütfen BURAYA TIKLAYINIZ. 

TÜM PERSONEL ALIM İLANLARINI MOBİL UYGULAMALARIMIZ, MEMUR GRUBUMUZ VE SOSYAL MEDYA UYGULAMALARIMIZDAN KOLAYCA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

01 Mar 2017 - 19:13 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler