Şekerbank 37 Pozisyonuna Personel Alımında Bulunacağını Açıkladı

Şekerbank'ca yayımlanan personel alım ilanlarına sürekli olarak yenileri eklenir iken 17 Haziran 2017 tarihinde kurumun tam 37 açık pozisyonu bulunuyor. Peki bu alımlara kimler nasıl başvuru yapabilir? tüm merak edilenler bu haberde...

Şekerbank 37 Pozisyonuna Personel Alımında Bulunacağını Açıkladı
Haber albümü için resme tıklayın

Şekerbank 37 Pozisyonuna Personel Alımında Bulunacağını Açıkladı

Şekerbank tarafından hazırlanan ve adayların erişimine sunulan personel alım ilanları gün geçtikçe artarak devam ediyor. Kurumun şuanda 37 adet açık pozisyonu bulunuyor.

Şekerbank, personel alım ilanlarını tüm ayrıntıları ile beraber online kariyer sayfalarından adaylarının erişimine sunuyor. Yazılı açıklamalarında gerekli tüm açıklamaları yapan kurum farklı şehirlerden alımlar yapacak. Fakat ağırlık İstanbul olarak görülüyor.

GEREKLİ ŞARTLAR NELER?
Şekerbank'ın 13 pozisyonunun tamamında farklı şartlar kriterler ve özelliklerde adaylar isteniyor.Fakat Genel OLarak adayların 18 yaşından büyük olmak, T.C vatandaşı olmak, Sağlık problemi bulunmamak, İletişim becerileri gelişmiş olmak, Kendisine verilen görevi zamanında yerine getirebilecek olmak, Kendini geliştirmeye açık olmak, Kamu zararına faaliyette yer almamış olmak şartlarına uymaları isteniyor.

AÇIK POZİSYONLAR
Şekerbank'ın şuan için başvuruları devam eden pozisyonları bu şekilde sıralanmış durumda;

BAŞVURULAR
Şekerbank personel alımına başvurular bilgisayar üzerinden kolayca online bir şekilde yapılır iken, pozisyonların başvuru süreleri, genel şartları  farklılık gösteriyor. Bu neden ile ilan metinlerini ayrıntılı olarak incelemenizi öneririz.

İLAN METİNLERİNİN TAMAMI VE BİLMENİZ GEREKEN TÜM AYRINTILAR
http://www.kariyer.net/sekerbank-is-ilanlari-c1466-p5108/

ALIM İLANLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İSTERSENİZ >>> 

Facebook grubumuza katılmak için --->tıklayınız 

ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 

android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

17 Haz 2017 - 01:03 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Nur - Merhabalar.83 dogumluyum.kamu yonetimi mezunuyum.Aradiginiz ozelliklere sahibim.tesekkurler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 01:03


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler