QNB Finansbank En Az Lise Mezunu Tecrübeli-Tecrübesiz Personel Alıyor

QNB Finansbank, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu tecrübeli-tecrübesiz personel alımı yapıyor. İşte yayımlanan personel alım ilanının detayları, başvuru şartları ve başvuru şekli.

QNB Finansbank tarafından personel alım ilanı yayımlandı.

QNB Finansbank tarafından çeşitli kariyer ve ilan sayfaları üzerinden bir personel alım ilanı yayımlandı. yayımlanan ilanda, banka bünyesinde istihdam etmek üzere Bireysel Satış Temsilcisi alımı yapılacağı belirtildi. En az lise ve dengi okul mezunları arasından alınacak olan bireysel satış temsilcileri, Türkiye genelinde bulunan QNB Finansbank şubelerinde istihdam edilecektir.

Başvuru Şartları

# En az lise mezunu veya devam zorunluluğu olmayan üniversite öğrencisi olmak, 

# Satış konusunda kariyer yapmayı hedef olarak belirleyen,

# 30 yaşını aşmamış olmak,

# İletişim kabiliyeti güçlü ve ikna becerisi yüksek, 

# Müşteri odaklı çalışan ve ekip çalışmasına yatkın, 

# Erkek adaylar için zorunlu askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olmak, 

# Daha önce Bankamızda benzer pozisyona başvuru yapıp mülakat aşamasında elenmemiş olmak.

İşin Tanımı

QNB Finansbank bünyesine alınacak personeller, Kredi Kartı ve Bireysel Bankacılık ürünlerinin SAHADA AKTİF SATIŞINI gerçekleştirecek. Alınacak personeller, sahada görev alacaklardır.

Başvuru Şekli

İlana başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Online olarak alınan başvurular, değerlendirilecek ve adaylar, bu değerlendirme sonucu iş görüşmesine çağrılacak.

https://www.yenibiris.com/qnb-finansbank/bireysel-satis-temsilcisi-is-ilani/727185

Memur alımlarından haberdar olmak için sitemizi takipte kalın.

Memur alım grubuna üye olmak için lütfen buraya --->>tıklayın   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayın android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

23 Ağu 2017 - 18:52 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler