Kuveyt Türk Katılım Bankası Çok Sayıda Personel Alacak!

Kuveyt Türk Katılım bankası yurt genelinde çok sayıda personel alımı yapacak. Başvurular başladı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Çok Sayıda Personel Alacak!

Kuveyt Türk Katılım bankasının çok sayıda personel alımı yapacağına dair duyurular ardı ardına gelmeye başladı. Kariyer sitelerinde de ilgili alımlara dair ilanlar yayımlanmaya başladı. Kariyer sitelerinde yer alan bilgilendirmeye göre Kuveyt Türk Kartılım bankası 25 açık pozisyon için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK? ÇALIŞMA ŞARTLARI NASIL?

Kuveyt Türk çalışanlarına özel sağlık sigortası, prim , giyim yardımı, yemek kartı gibi sosyal ve yan haklar sağlıyor. Çalışma saatleri hafta için saat 08.30 - 17.30 olarak belirlenmiş durumda. Açık pozisyonlardan bazılarıysa şu şekilde; Genel Başvuru ( Engelli Personel ) , Senior Analyst & Senior Developer , PhD Graduate R&D Engineers , Dijital Teknolojiler Yazılım Mühendisi , Ön Muhasebe Uzmanı , Yetiştirilmek üzere UX/UI Tasarımcısı , Network Güvenlik Mühendisi ... Daha da fazlası için "www.kariyer.net/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-is-ilanlari-c2047-p11495/#tblFirmaIlanlari" adresini ziyaret edebilir ilgili internet sayfası aracılığıyla başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler, Banka personeli alımları ve daha fazlası için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

20 Şub 2017 - 16:11 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler