İş Bankası Memur ve Teknisyen Alımı Başvurularında Sona Gelindi! (Online Olarak Hemen Başvuru Yapabilirsiniz)

İş Bankası tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan memur alımına başvuru süreci başlatılmış, adaylar için başvuru sürecinin sonuna gelindi. İş Bankası memur alımı ve başvuru detaylarına erişmek için haberimize göz atabilirsiniz...

İş Bankası' nın memur, teknisyen ve uzman yardımcısı alım sürecinde adayların başvuru yapması için belirtilmiş tarihte sona yaklaşıldı. Adaylara 25 Nisan 2017 olarak duyurulan son başvuru tarihinde, adayların başvuru yapması için sayılı saatleri kaldı. İlgili ilana başvuruda bulunacak adaylar için online başvuru imkanının bulunduğunu hatırlatmak gerekirken, başvuru işlemlerinin de çok kısa sürdüğünü belirtmek isteriz. Ziyaretçilerimiz dilerlerse ilana çok kısa süre içerisinde başvuruda bulunabilirler.

Başvuru yapabilecek bölümlere göz atacak olursak:

Hem uzman yardımcısı, hem de memur ve teknisyen kadroları için aşağıdaki şekilde özetlemek mümkün olacaktır.

Meslek liselerinin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme (Isıtma, Soğutma, Klima vb.), Elektrik – Elektronik Teknolojisi, Bilişim Teknolojileri ile ilgili bölümlerinin yanı sıra, İktisat İnşaat Mühendisliği(*) İstatistik İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri İş İdaresi İşletme İşletme Bilgi Yönetimi İşletme Enformatiği İşletme Mühendisliği İşletme-Ekonomi Kamu Yönetimi Küresel ve Uluslararası İlişkiler Makine Mühendisliği(*) Makine ve İmalat Mühendisliği(*) Maliye Matematik Mühendisliği(*) Mekatronik Mühendisliği(*) Muhasebe Muhasebe Bilgi Sistemleri Muhasebe Sigortacılık ve Risk Yönetimi Muhasebe ve Denetim Muhasebe ve Finans Yönetimi Muhasebe ve Finansal Yönetim Muhasebe ve Finansman Pazarlama bölümleri mezunları da belirtilen kadrolara başvuru yapabilmektedirler.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Başvurular aşağıdaki bağlantı üzerinden gerçekleştirilmektedir. Aşağıdaki bağlantıyı tarayıcınızın adres satırına kopyalayarak başvuru yapabilirsiniz.

Son başvuru tarihi: Adaylar 25.04.2017 saat 18.00 'a kadar başvuru yapabilirler.

Başvuru adresi> http://www.isbank.com.tr/TR/hakkimizda/insan-kaynaklari/acik-pozisyonlar/Sayfalar/acik-pozisyonlar.aspx

kpsscafe.com.tr | KONYA

25 Nis 2017 - 13:36 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler