İş Bankası Memur Alımı Yapıyor! Başvuru Detayları...

İşbankası memur alım ilanı için son 3 gün! Son başvurular 22 martta! Detaylar haberde!

İşbankası memur alım ilanı için son 3 gün! Son başvurular 22 martta! Detaylar haberde!

Türkiye iş bankası 1 nisan 2019 ve izleyen günlerde memur alımı yapacağını duyurdu. Resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan duyuruda;

Yazılı sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan veya tecili bulunan, Sağlık durumu türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olan, İstanbul’da ikamet eden, Herhangi bir suçtan hapis cezası almamış olan ve kamu haklarından yoksun bulunmayan, adayların başvurularını cv.isbank.com.tr adresine yapacakları belirtildi.

“seni Türkiye’nin bankasına bekliyoruz!” Başlığıyla yapılan duyuru için Türkiye İş Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor.

20 Mar 2019 - 12:13 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler