ING Bank Kobi Portföy Yöneticisi Alım İlanı

ING Bank müşterilere iyi bir hizmet verebilmek için kobi portföy yöneticisi alımı yapacak.

ING Bank müşterilere iyi bir hizmet verebilmek için kobi portföy yöneticisi alımı yapacak.

 İş Tanımı

Şubeye gelen KOBİ mikro segmentindeki müşterilere ürün satışı gerçekleştirir. Müşterilere, etkin, hızlı ve kalite hizmet verilmesi için gerekli desteği sağlar. Şubenin KOBİ-mikro Bankacılığı işlemlerini  gerçekleştirir. Kullandırımlarla ilgili olarak müşterilerden gerekli belgeleri tam ve eksiksiz olarak alır/alınmasını sağlar. Müşteri istihbaratlarını yapar. Şubede KOBİ-mikro Bankacılığı servisleri ve Merkezi operasyon arasında belge iletişimine aracılık eder. Mutabakat ve kontrol işlemlerini gerçekleştirir.

Aranan Nitelikler

ING Bank A.Ş.istanbul Avrupa 1 bölge Şubelerimizde çalışabilecek. KOBİ Bankacılık İş Kollarında deneyim sahibi İkna kabiliyeti yüksek. Aktif satış yapabilen. Bankamıza yeni müşteri kazandıracak. Takım çalışmasına yatkın. Aktif araç kullanabilen.
Başvuru İçin Tıklayınız

25 Oca 2015 - 01:04 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler