Halkbankası 565 Personel Alıyor Mülakat Sonuçları Açıklandı

Halkbankası bünyesine çok sayıda personel alımlarında bulunacak. Başvurular tamamlandı. Sıra sonuçlara geldi. Başvuru sonuçları haberimizde sizleri bekliyor.

Halkbankası 565 Personel Alıyor Mülakat Sonuçları Açıklandı

Halkbank daha önce duyurusunu yaptığı gibi 565 adet personel alımı yapacak. 565 kişilik alıma binlerce aday başvuru yaptı.

Adayların heyecan içinde beklediği sonuçlar ise 19 Ocak 2017 tarihinde akşam saatlerinde Halkbank resmi web sayfasından açıklandı. Adaylar başvuru sonuçlarına TC kimlik numaraları ile erişim sağlayabilecek.

Halkbankası 565 Personel Alıyor Mülakat Sonuçlarına erişim sağlamak için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Halkbankasının mülakat değerlendirmelerinin bir kısmı hala devam ediyor. Başvurular Eylül Ekim aylarında alınmış, Kasım ayında ise sınav yapılmıştı. Başvuruların bir kısmı ise sonuçlandı.

Halbank bu açıklamada bulundu;
''İstanbul Uzman Yardımcılığı ve BT Uzman Yardımcılığı mülakat sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara aşağıdaki linkten T.C. Kimlik Numarası ve Şifre ile ulaşılabilir.
http://basvuru.halkbank.com.tr/
Müfettiş Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı ve İstanbul dışı Uzman Yardımcılığı için mülakat değerlendirmeleri devam etmektedir.''

Halkbankası 565 Personel Alıyor Mülakat Sonuçlarına erişim sağlamak için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Başvuru sonuçları açıklanmaya devam edecek. Gelişmeleri aktaracağız. MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ. KONU HAKKINDAKİ SORU VE GÖRÜŞLERİNİZİ BİLDİRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

19 Oca 2017 - 19:12 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler