Halk Bankası KPSS'siz 1000 Servis Görevlisi Alıyor-İşte Başvuru Şartları

Halk Bankası tarafından önceki gün bir personel alım ilanı yayımlandı ve Banka bünyesinde istihdam etmek üzere 1000 servis görevlisi alımı yapılacağı belirtildi. Peki servis görevlisi alımına kimler başvurabilir? Servis görevlsii pozisyonu için istenen başvuru şartları nelerdir? İşte personel alım ilanının detayları.

Halk Bankası tarafından bir personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda KPSS'siz 1295 personel alımı yapılacağı açıklandı.

Halk Bankası tarafından personel alım ilanının yayımlanmasının ardından banka memuru olmak isteyen binlerce takipçi, internet üzerinden Halk Bankası personel alımının detaylarını araştırmaya başladı. Yayımlanan ilanda Halk Bankası bünyesinde istihdam etmek üzere 1000 servis görevlisi alımı yapılacağı belritilmişti. Alınacak personeller Türkiye genelinde bulunan Halk Bankası şubelerinde istihdam edilecek.

Kimler Başvurabilir?

# Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

# Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

# Tecil edilmiş olsalar dahi kasten işlenen suçlar ile ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan ya da kaçakçılık, resmi ihale ve alım-satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak,

# Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak,

# 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak

# Üniversitelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden mezun olmak, (Mülakat aşamasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıf öğrencisi olanların başvuruları
kabul edilecektir.)

# Sağlık durumu açısından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir hali bulunmamak; Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya ve seyahat etmeye elverişli olduğunu, tam teşekküllü bir sağlık kurumundan alınacak raporla belgelemek (Sağlık Raporu; giriş sınavının, yazılı ve mülakat olmak üzere tüm aşamaları tamamlandıktan
sonra talep edilecektir.)

# Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, muaf veya en az 01.09.2018 tarihine kadar tecilli olmak

# Banka tarafından yapılacak araştırma sonucunda; tutum, davranış ve özgeçmişleri bakımından bankacılık mesleğine uygun bulunmak,

Başvuru Şekli

Başvurular banka web sitesi https://www.halkbank.com.tr bağlantısından da erişilebilecek olan, https://halkbank.istanbul.edu.tr adresinden yapılacak; şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlana başvuru yapacak adayların 75 TL olan başvuru ücretini Halk Bankasına yatırması gerekmektedir. Başvuru ücreti yatırma ve internetten başvurular 18 Ekim-9 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır.

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

19 Eki 2017 - 10:13 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Bilirkişi - Aöf son sınıftayım başvuru yapabilirmiyim acil cevap

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 10:13
01

damla - aöf son sınıfım. tek dersim var mezun olmam için. başvuru yapabilir miyim?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 10:13


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler