Garanti Mortgage Tecrübeli Tecrübesiz Saha Satış Temsilcisi Alacak

Garanti Mortgage'ın yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacak. Gerkeli tüm şartlar ve açıklamalar yapıldı. Başvuru süreci ve çok daha fazlası haberimizde...

Garanti Mortgage tarafından çeşitli kariyer sitelerinde yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kurumun iki adet pozisyonuna personel alımları yapılacak.

Garanti Mortgage'a alınacak olan pozisyonlar saha satış temsilcisi olarak açıklandı. Alımlar İstanbul ve Denizli'den yapılacak. Başvurular devam ediyor. Alımlara tecrübeli tecrübesiz tüm adaylar katılabilecek. Alınan personel sürekli tam zamanlı olarak çalıştırılacak.

ARANAN ŞARTLAR;
Garanti Mortgage başvuru yapacak olan adaylardan bazı şartlar ve nitelikler istiyor. İlan duyurularına Önlisans veya lisans mezunu, 30 yaşını aşmamış ve erkek, İstanbul'da ikamet eden, Askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli, Ofis ortamı dışında sahada çalışmak için istekli, İletişim ve ikna becerisi kuvvetli, bunu satış alanında kullanabilecek, Yoğun müşteri ilişkisini etkin yürütebilecek kişilerin başvuru yapması isteniyor.

BAŞVURU SÜRECİ
Garanti Mortgage'a başvurular uzun süredir devam ediyor. BAŞVURULAR İÇİN SON TARİH 10 MART 2017! BAŞVURULAR ilanın verildiği kariyer sitesinden online olarak kolayca yapılabilecek.

SAHA TEMSİLCİSİ NE YAPAR?
Garanti Mortgage'a alınacak olan saha satış temsilcilerinin iş tanımı şu şekilde yapıldı; Çalışma saatlerini yoğun olarak Emlak Ofisi ve İnşaat Firması ziyaretleri ile sahada geçirecek, Satış hedefleri doğrultusunda, Garanti Bankası'na konut kredisi kazandırmaya yönelik olarak emlak ofisleri ve inşaat firmalarıyla çalışacak, Bu amaçla emlak ofisleri ve inşaat firmalarının  Garanti Bankası şubeleriyle kurulacak ilişkilerinin yönetiminden sorumlu olacaklardır.

Garanti Mortgage personel alımı ilan linki; http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-mortgage-saha-satis-temsilcisi-istanbul-1566867?aramasonuc=1&isaramalog=-2&sirano=0&ilankodusfr=1566867&refno=12294_211967

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Şub 2017 - 01:23 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler