Garanti Bankası Tecrübesiz Personel Alımı Yapıyor (Başvurular Başladı)

Garanti Bankası Personel şartı aranmaksızın en az önlisans mezunu personel alımı yapacak. Başvuru işlemleri başladı...

Garanti Bankası Tecrübesiz Çağrı Merkezi Elemanı Alacak

Garanti Bankası'nın Müşteri Temsilcisi alımları devam ediyor. Garanti Bankası'ndan yapılan bilgilendirmeye göre; bankanın Çağrı Merkezi Birimine, lisans ya da meslek yüksekokulu mezunu ya da öğrencisi, 30 yaşını aşmamış, İstanbul'da ikamet eden, Askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 1 yıl tecilli personel alımı yapılacak. Başvurular "http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-telefon-bankaciligi-musteri-temsilcisi-istanbul-1427742" adresi üzerinden yapılabilecek.

Garanti Bankasından yapılan bilgilendirmeye göre işe başlatılacak kişiler haftanın 5 günü 09.00 ile 18.00 saatleri arasında ya da 18.00 ile 02.00 saatleri arasında çalışacak.  Önemli bir not: Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcileri Garanti bankasının kadrolu çalışanları oluyor ve Çağrı merkezi, diğer genel müdürlük birimleri ve şubelerde çalışma imkanına sahip olabiliyorlar.

Personel alımına dair yorumlarınızı, sorularınızı  sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler ve son dakika haberleri cep telefonuma gelsin diyorsanız kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR  - ANKARA
 

22 Şub 2017 - 11:41 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Murat - Ön lisans işletme son ama yaş 43 dünyada yaşamıyla okutmasinlar KPSS girdiğimde yaş otuz girdirmicen o zaman

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 11:41
05

Aysun Fıçıcı - Ben ceyhanlıyım nasıl başvuru yapabilirim öğrenmek istiyorum iki yıllık muhasebe bitirdim üniversite

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 11:41
04

havva - Gebze Çayırova da oturuyorum 2 yıllık uni okuyorum nasıl başvuru yapabilirim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 11:41
03

Furkan ç - Eskişehir de mealek yüksek okul okuyorum gerekirse ikametim ankarada İstanbula ikametimi aldirabilirim bu durumda başvuru yapabilirmiyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 11:41
02

Sümeyra Birol - Sayın ilgili; ikamet şartlı galiba başvuru.Ulke geneli olsa keşke.ayrica net başvurudan da birşey çıkmadı şimdiye kadar malesef ki. İyi yayinlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 11:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler