Garanti Bankası En Az Önlisans Mezunu Eleman Alım İlanları 2015

Türkiye'nin en önde gelen bankalarından Garanti Bankası eleman alımlarına devam ediyor. Siz de en az önlisans mezunuysanız ve Garanti Bankası çalışanı olmak istiyorsanız başvuru yapabilirsiniz.

2015 yılının en çok personel alan bankası Garanti Bankası bünyesinde birçok kişiyi katmaya devam ediyor. Alımları ile diğer bankaların bir kademe daha önünde olan Garanti Bankası, alım konusunda hem tecrübeli hem de tecrübesiz kişilere imkanlar sağlıyor. 
Garanti Bankası gişe asistanı alımı 2015 yılında birden fazla şehirde ve pozisyonda yapılacak olup, alınacak kişi sayısı da oldukça fazla olacaktır. Şuanda 4 farklı bölgede alım yapmayı planlayan Garanti Bankası tüm bu 4 şubesine de alımları için farklı şartlar sunmuştur. Hangi şartlar altında ve hangi bölgelerde alım yapacağına aşağıda verdiğimiz gibi bakabiliriz. 

GİŞE ASİSTANI - BATI KARADENİZ

- En az önlisans mezunu  - 27 yaşını doldurmamış,  - Çorum, Düzce, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve/veya Zonguldak illerinde,  - Erkekler için askerliğini tamamlamış, - Pazarlama ve satışta iyi olan kişiler alınacaktır.

GİŞE ASİSTANI - İSTANBUL (ANADOLU YAKASI)

- En az önlisans mezunu veya lisans mezunu, - 27 yaşını doldurmamış,  - İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden,  - Erkekler için askerliğini tamamlamış, - Pazarlama ve satışta iyi olan kişiler alınacaktır.

GİŞE ASİSTANI - İSTANBUL (AVRUPA YAKASI)

- En az önlisans mezunu veya lisans mezunu, - 27 yaşını doldurmamış,  - İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden,  - Erkekler için askerliğini tamamlamış, - Güler yüzlü olan kişiler alınacaktır.

GİŞE ASİSTANI – BATMAN

- En az önlisans mezunu veya lisans mezunu, - 27 yaşını doldurmamış,  - Batman ilinde ikamet eden,  - Erkekler için askerliğini tamamlamış, - İletişimi güçlü, ikna kabiliyeti yüksek olan kişiler alınacaktır.
Garanti Bankası gişe asistanı alımı 2015 yılında bu pozisyonlar ve bu şehirlerde yapılmaya devam edilecektir. Bunlar haricinde şuanda herhangi bir ilan bulunmayıp bunlarla ilgili bilgiyi ise aşağıdaki yer alan link adresi üzerinden alabilirsiniz.
BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

iş bilgisi

08 Eyl 2015 - 14:48 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler