Garanti Bankası En Az Lise Mezunu Güvenlik Personeli Alımı Başvurusu İçin Son Saatler !

Garanti Bankası en az lise mezunu adaylar arasından güvenlik görevlisi alımı yapıyor. Yayımlanan ilana başvurular için son saatlere girildi. Peki ilana kimler başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir? Başvuru nasıl yapılacak?

Garanti Bankası tarafından güvnelik görevlsi alım ilanı yayımlandı.

Türkiye Bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan ve açıldığı ilk günden bu yana müşteri odaklı düşünen Garanti Bankası, yeni personeller alarak hem hizmet kalitesini arttırmak, hem de genç işsizlere istihdam kapısı olmayı sürdürmek istiyor. Çeşitli ilan sayfaları üzerinden yayımlanan ilanlarda Garanti Bankası, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Buna göre Garanti Bankasının İstanbul'da bulunan şubelerindeki güvenlik personeli eksiğinin kapatılması için personel alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Garanti Bankası personel alımına başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde açıklandı:

# En az lise mezunu olması,

# Silahlı güvenlik kimliği sahibi olmak, (erkek adaylar için)

# Boy minimum 1.80 olması,

# Tercihen herhangi bir sektörde güvenlik görevlisi pozisyonunda minimum 1 yıllık deneyimli olan, (Deneyimsiz adayların da başvurusu alınır)

# Disiplinli ve sorumluluk sahibi olmak,

# Esnek zamanlı olarak (vardiyalı) çalışabilme sistemine uyum sağlayabilme,

# Askerlik görevini tamamlamış olmak (erkek adaylar için),

BAŞVURU

Garanti Bankası güvenlik görevlisi alımına başvuru için son saatlere girildi. Yayımlanan ilanda güvenlik görevlisi alımı için adayların 23 Şubat tarihine kadar müracaatını yapması istendi. Yukarıdaki başvuru şartlarını taşıyan adaylar aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilir ve müracaatlarını bu adres üzerinden yapabilirler.

https://goo.gl/oMHSEG

Başvuru yapan adaylardan şartları taşıyanlar, banka tarafından mülakata çağrılacak. Mülakatı geçen adaylar ise iş başı yapmaya hak kazanır.

MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

22 Şub 2018 - 14:54 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Mahmut - Kendizi değersiz hissetmek istiyorsanız tercih edebilirsiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 14:54


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler