En Az Lise Mezunu Tecrübesiz Personel Alınacak (Denizbank)

Denizbank en az lise ve dengi okullardan 28 yaşını aşmamış personel alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Denizbank'ın Afyon, Aydın, Balıkesir, Bursa, İstanbul, Manisa...

En Az Lise Mezunu Tecrübesiz Personel Alınacak (Denizbank) 

Denizbank en az lise ve dengi okullardan 28 yaşını aşmamış personel alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Denizbank'ın Afyon, Aydın, Balıkesir, Bursa, İstanbul, Manisa şehirleri için gerçekleştireceği personel alımlarına başvuruda bulunacak adayların 28 yaşını aşmamış olması, en az lise ve dengi okullardan mezun olmuş olması, Takım çalışmasına yatkın olması, erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da en az 2 sene tecilli olması gibi şartları yerine getirmesi gerekiyor.

Görevlendirilecek personel kredi, kredi kartı satışı , müşterilerin yönlendirilmesi, emekli maaş devri, otomatik ödeme gibi konularda görev alacak. Detaylı bilgilendirme ve başvuru işlemleri için www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-sube-musteri-danismani-1816743 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Daha fazla personel alımı haberi ve kamuya personel alımları hakkında son dakika gelişmeleri için Türkiye'nin en büyük kamu personeli alımları grubuna siz de katılabilirsiniz. Katılım için TIKLAYINIZ

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlası cep telefonunuza gelsin istiyorsanız ücretsiz kpss cafe uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Tem 2017 - 20:50 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

sanane - Tecrube sarti yoka yaş sarti var alsin onu. . Soksunlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 20:50


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler