Denizbank En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Denizbank'ın yayımladığı ilan duyuruları kapsamında kuruma çok sayıda personel alımı yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar yapıldı. Alımlar hakkındaki tüm ayrıntılar haberimizde...

Denizbank tarafından kendi kariyer sitesinde yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kuruma çok sayıda personel alımı yapılacak.

Denizbank personel alımına lise, önlisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği çok sayıda pozisyon bulunuyor. Kurumun açık bulunan 5 adet pozisyonu bulunuyor.

Bu alımlar; Denizbank genel müdürlüğü iletişim merkezi kalite süreç geliştirme yetkilisi, İŞKUR telefonda satış temsilcisi alımı, Denizbank Yozgat şubesi gişe görevlisi ve şube operasyon yöneticisi alımı, Akdeniz bölge müdürlüğü tarım bankacılığı satış sözleşmesi alımı olarak sıralanıyor.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?
Denizbank'ın açık bulunan pozisyonları için her pozisyon için farklı şart, nitelik ve belgeler aranıyor. Kurumun adaylarında görmek istediği çeşitli şartlar bulunuyor. İlanların genelindeki şart  takım çalışmasına yatkın olmak olarak karşımıza çıkıyor. Bazı pozisyonlar için askerlik görevini tamamlamış olmak şartı da ön planda.

BAŞVURU İŞLEMLERİ
Denizbank personel alım ilanlarına başvuru yapabilmek için öncelikle alttaki linke üye olmanız ve TC kimlik numaranız ile başvuru yapmanız gerekiyor. Açık pozisyonlar, başvuru işlemleri, gerekli şartlar ve çok daha fazlası için lütfen TIKLAYINIZ.

Facebook memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Şub 2017 - 21:15 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler