Anadolubank Tecrübesiz Gişe Asistanı Personeli Alımı Yapıyor

Anadolubank tarafından yayımlanan personel alım ilanında gişe asistanı personeli alımı yapılacağı belirtildi. İşte yayımlanan personel alım ilanının detayları.

Anadolubank tarafından bir personel alım ilanı yayımlandı.

Çeşitli ilan ve kariyer sayfalarında yayımlanan ilan ile Anadolubank, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere lisans mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. 'Yeteneklerini Bankacılık alanında geliştirmek isteyen, her adımda yeni heyecanlarla üst basamakları hedefleyen genç arkadaşlarımızı ekibimize davet ediyoruz' şeklinde duyurulan personel alım ilanının detayları şu şekilde:

Başvuru Şartları

# Lisans bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak,
# Başvuruda bulunacak erkek adaylar için 28, bayan adaylar için ise 26 yaşını aşmamış olmak,
# Erkek adaylar için zorunlu askerlik görevini tamamlamış olmak,

İşin Tanımı

Anadolubank tarafından yayımlanan personel alım ilanında, alımı yapılacak adayların, yapacağı işin genel tanımı olarak şu ifadelere yer verildi: Genel yetenek testinde ve mülakatta başarılı olan adaylar, Şubelerimiz Operasyon servisinde Gişe Asitanlığı ile başlayacak ve Bankamızın yöneticilik pozisyonlarına kadar varabilecek kariyer yolculuğunuz, ağırlıklı olarak şubelerimizin Pazarlama bölümlerinde devam edecektir.

Başvuru 

Anadolubank tarafından yayımlanan personel alımına başvurular internet üzerinden online olarak yapılacaktır. İstanbul ili için alınan başvuru için son tarih 5 Ağustos olarak açıklandı. Başvuru ve ayrıntılı bilgi için aşağıda bulunan bağlantı adresini lopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/anadolubank-gise-asistani-1567562?

Kamu personeli alım ilanlarından haberdar olmak için Kpsscafe'yi aşağıda bulunan platformlardan takipte kalın.

Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 

android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

26 Tem 2017 - 13:34 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler