Albaraka Türk Katılım Bankası En Az Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi Alacak

Albaraka Türk Katılım Bankası'nca yapılan açıklamalar dahilinde kuruma personel alımları yapılıyor. Başvurular tüm hızı ile devam eder iken tüm ayrıntıları haberimizde bulmanız mümkün!

Albaraka Türk Katılım Bankası En Az Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi Alacak

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından yapılan duyuruları çerçevesinde kurum bünyesine güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek.

Albaraka Türk Katılım Bankası bünyesinde olmak isteyen adayların çok sayıda şartı aynı anda bünyesinde barındırması gerekiyor.

Gerekli şartlar; En az lise mezunu olmak, 5188 sayılı kanun kapsamında silahlı güvenlik kimlik kartına sahip olmak, En az 1.80 boyunda (Boy-kilo orantılı) olmak, Faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli olmak, Bankacılığın gerektirdiği temsil ve ifade becerisine sahip olmak, Aktif olarak araç kullanabilmek, 01.01.1991’den sonra doğmuş olmak, Tercihen 1 yıl ve üzeri silahlı güvenlik görevlisi olarak çalışmış olmak olarak sıralanıyor.

Albaraka Türk Katılım Bankası personel alım başvuruları 20 Temmuz- 30 Eylül 2017 tarihleri arasında adaylar tarafından yapılacak. Alım İstanbul'da olacak. Albaraka Türk Katılım Bankası personel alım ilanına erişim sağlamak için lütfen alttaki linke erişiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-guvenlik-gorevlisi-tum-turkiye-1833596?

ÜCRETSİZ ANINDA SINIRSIZ VE KOLAY ERİŞİM -> 

Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Tem 2017 - 12:49 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler