Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Açık Pozisyonlarına Personel Alımları Yapacağını Açıkladı

Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'ce hazırlanan ve yayımlanan yazılı personel alım ilanları dahilinde banka kurumuna 7 farklı pozisyonda personel alımı gerçekleşecek. Alımlara ilişkin kurumca yapılan tüm açıklamaları, ayrıntıları ve ilan duyurularını kpsscafe.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Açık Pozisyonlarına Personel Alımları Yapacağını Açıkladı
Haber albümü için resme tıklayın

Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Açık Pozisyonlarına Personel Alımları Yapacağını Açıkladı

Aktif Yatırım Bankası A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamalar ve ilan duyuruları ile beraber online iş ilanı sitelerindeki başvurular başladı. Yayımlanan ilan duyuruları çerçevesinde kurumun 7 adet pozisyonuna çok sayıda personel alımları yapılacak.

Aktif Yatırım Bankası A.Ş. personel Alımına başvurular tüm hızı ile devam eder iken, kurum daha önce ayrıntıları adayların bilgisine açıklamış, merak edecekleri tüm soruları yanıtlamıştı. Alımlar İstanbul'da gerçekleşecek olup, başvurular online olarak kolayca bilgisayar başından gerçekleştirilebilecek.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR? KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?
Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin 7 adet açık pozisyonu bulunuyor. Her biri için adaylardan farklı farklı şartlar, bilgi, beceri ve kriterler talep edilmekte.

AÇIK POZİSYONLAR NELERDİR?

Kurumun açık bulunan pozisyonları bu şekilde sıralanıyor;

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?
Aktif Yatırım Bankası A.Ş. personel alımları için adayların online olarak başvuru yapması şart. Öncelikle adayların ilgili kariyer sitesine online olarak isimleri ile kayıt olması şart. Alıma başvurular kurum tarafından alınıp değerlendirilmeye devam edilir iken ayrıntıları alttaki linkten öğrenebilirsiniz.

İLAN METİNLERİ VE TÜM AYRINTILAR
http://www.kariyer.net/aktif-yatirim-bankasi-a-s-is-ilanlari-c26490-p18116/

grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız   android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 May 2017 - 23:32 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler