AKBANK Üniversite Mezunu Tecrübesiz Personel Alacak

AKBANK Üniversite Mezunu Tecrübesiz Personel Alımı için online başvuru süreci devam ediyor. Başvurular 17 Mart 2017 tarihine kadar kariyer.akbank.com adresinden yapılabilecek.

AKBANK Üniversite Mezunu Tecrübesiz Personel Alacak 

Türkiye'nin en değerli markaları arasında yer alan ve en büyük bankalarından birisi olan AKBANK 'ın geleceğin liderleri 2017 adı altında yönetici adayları alacağını daha önceki haberlerimizde siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmıştık.

AKBANK PERSONEL ALIMINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Söz konusu alım için başvuruda bulunmak isteyen adayların ; Türk Vatandaşı olması, 1989 ve daha sonraki yıllarda doğmuş olması, erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da en az 2 sene süreliğine tecil etmiş olması, ingilizcesine güvenmesi, Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olmuş olması ( Ön Lisans mezunları geleceğin liderlerine başvuramıyor) Son 6 ay içerisinde AKBANK tarafından yapılmış herhangi bir personel alım sınavına katılmamış olması, banka tarafından düzenlenen bir sınavın sözlü aşamasında başarısız olmaması gibi şartları yerine getirmesi gerekiyor.

TÜM MEMUR ALIMLARI CEP TELEFONUMA ÜCRETSİZ GELSİN DİYEN 100 BİN KİŞİ BU UYGULAMAYI İNDİRDİ! İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AKBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NEREDEN YAPILACAK? SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

AKBANK geleceğin liderleri 2017 için başvuru işlemleri AKBAN kariyer sitesi üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Başvuruda bulunacak adayların "https://kariyer.akbank.com/Advertisement/Preview/218" adresinden ilana başvur seçeneğine tıklaması ve varsa üyeliği üzerinden ,yoksa yeni üyelik açarak işlemleri tamamlaması mümkün. Başvuru işlemleri 17 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek. Konuya dair yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Şub 2017 - 14:37 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler