Akbank Türkiye Geneli Lise- Önlisans- Lisans Personel Alımı Yapıyor

Akbank'ca yapılan açıklamalar dahiline kurumun çok sayıda açık pozisyonuna personel alımları yapılacak. Gerekli tüm ayrıntılar, şartlar ve başvuru süreci adayların erişimine açıldı. İşte AKBANK personel alımı hakkındaki tüm merak edilenler...

Akbank Türkiye Geneli Lise- Önlisans- Lisans Personel Alımı Yapıyor

Akbank tarafından kurumsal kariyer sitesinde yayımlanan ilan duyuruları dahilinde kuruma personel alımları yapılacağı kamuoyuna duyuruldu.

Akbank'ın şu anda 7 açık pozisyonu bulunuyor. Tamamına personel adayı başvuruları devam ediyor. Başvurular farklı zamanlarda yayımlanmış olup, tamamı 31 Aralık 2017'de sona erecek. Alımlar Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Bursa, Orta Anadolu'dan yapılacak.

ALIM YAPILACAK OLAN POZİSYONLAR
Akbank'ın alım açtığı açık pozisyonlar ENGELLİ ALIMI, GİŞE YETKİLİSİ-BURSA BÖLGE, GİŞE YETKİLİSİ-GÜNEYDOĞU ANADOLU, GİŞE YETKİLİSİ-İSTANBUL ANADOLU, GİŞE YETKİLİSİ-İSTANBUL AVRUPA, GİŞE YETKİLİSİ-ORTA ANADOLU, ÇAĞRI MERKEZİ olarak sıralanıyor.

GEREKLİ ŞARTLAR
Tüm pozisyonlar için farklı şartlar isteyen Akbank, 
-Gişe Yetkilisi alım ilanına T.C. vatandaşı olan, 1989 ve sonrası doğmuş olan, örgün öğretim lisans mezunu olan, askerlikle ilişiği bulunmayan, müşteri ve kalite odaklı, dinamik, güler yüzlü ve etkin iletişim sahibi, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen, banka tarafından son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış olan adaylar başvuru yapmasını istiyor.

*AKBANK Engelli personel alımı ilanına En az yüzde 40 oranında engel raporu sahibi olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az lise mezunu olmak, bankacılık konusunda deneyimsiz adaylar için 1982 ve sonrası doğumlu olmak, bankacılık temel yetkinliklerine sahip olmak şartlarına birebir uyan adayların müracaat etmesi bekleniyor.

-AKBANK Çağrı merkezi yetkilisi alımına T.C. vatandaşı olmak, 1989 ve sonrasında doğmuş olmak, lisans ya da önlisans mezunu olmak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak ve banka tarafından son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış olmak ve bankanın daha önce yaptığı alım sınavlarında başarısız olmamak şartlarına uygun adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURULAR VE İLAN METNİ
AKBANK PERSONEL ALIM İLANLARI hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuruda bulunmak için lütfen https://kariyer.akbank.com/(X(1)S(wbfpnrscjwjxrwj4qbslwcal))/Advertisement/AllJobList?AspxAutoDetectCookieSupport=1 bağlantısına erişim sağlayınız.

Daha fazla ilan duyurusu için KPSS CAFE sitemizi inceleyebilir, alttaki uygulamalara göz atabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan;

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız 

android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

29 Mar 2017 - 21:13 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler