AKBANK Lisans Mezunu Personel Alımı Yapacak!

AKBANK, Lisans mezunu personel alımı yapacak. AKBANK personel alımına dair detaylar ve daha fazlası kpss cafe adresinde...

Akbank En Az Lisans Mezunu Personel Alacak! 

Akbank'ın Gişe yetkilisi pozisyonunda bir çok şehirde personel alımı yapacağı öğrenildi. Türkiye'nin önde gelen bankalarından birisi olan AKBANK, gişe yetkilisi alacak. AKBANK tarafından gişe yetkilisi alımı için çeşitli kariyer sitelerinde ilanlar verilmeye başlandı.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Söz konusu alımlara başvuruda bulunacak adayların AKBANK Tarafından belirlenen "TC vatandaşı 1989 ve sonrası doğumlu Örgün Öğretim Lisans mezunu Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli Müşteri ve kalite odaklı Dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek Takım çalışmasına yatkın Bankamızca son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış Bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş adaylar aramaktayız." şartlarını yerine getirmesi gerekiyor.Alımlar hakkında detaylı bilgilendirme ve başvuru işlemleri için "www.kariyer.net/akbank-is-ilanlari-c11195-p1299/" adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler ve daha da fazlasını takip edebilmek için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Şub 2017 - 11:21 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

? - Bence manşeti düzeltin. İnsanları kandırmayın. Engelli gişe yetkilisi haricinde lisans mezunu istiyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 11:21


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler