Akbank G.D.A Bölgesi Gişe Yetkilisi Alım İlanı

Akbank Güney Doğu Anadolu Bölgesinde gişe yetkilisi alımı yapacak.

Siz de başvuru yapıp, Akbank ailesine katılabilirsiniz.

 Gişe Yetkilisi - Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman

Genel Nitelikler

Üniversitelerin ilgili örgün lisans bölümlerinden mezun Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman ilinde ikamet eden 1987 ve sonrası doğumlu Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli Müşteri ve kalite odaklı Dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek Takım çalışmasına yatkın Bankamızca 2015 yılı içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış ve bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş olmak gerekmektedir.

İş Tanımı

Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman ilindeki şubelerimizde Gişe Yetkilisi olarak çalışabilecek takım arkadaşları arıyoruz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

28 May 2015 - 15:14 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler