Akbank En Az Ön Lisans Mezunu Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor

Akbank yayımladığı ilanları ile, bünyesinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. İşte yayımlanan ilanın detayları ve başvuru şekli.

Türkiye Bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan Akbank, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor.

Akbank tarafından çeşitli ilan ve kariyer sayfalarında yayımlanan personel alım ilanlarında en az ön lisans mezunu çok sayıda personel alımı yapılacağı belirtildi. Yayımlanan ilanlarda Akbank bünyesinde istihda metmek üzere gişe yetkilisi ve çzğrı merkezi temsilcisi alımı yapılacağı belirtildi.

Gişe Yetkilisi Başvuru Şartları

Gişe yetkilisi alımına başvuru yapacak adayların, T.C vatandaşı olmaları, 1989 ve sonrası doğumlu olmaları, İstanbul'da ikamet ediyor olmaları, Lisans mezunu olmaları, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli olması, müşteri ve kalite odaklı olması, dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi olması, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmeli, takım çalışmasına yatkın olmalı, banka tarafından son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış olması, Baknaın daha önce düzenlediği işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş adaylar olması gerekmektedir.

Çağrı Merkezi Temsilcisi Alımı Başvuru Şartları

Çağrı Merkezi Temsilcisi pozisyonuna başvuru yapacak adayların, T.C. vatandaşı olması, 1989 ve sonrası doğumlu olması, erkek adaylar için askerliğini yapmış olması, Lisans veya Önlisans mezun olması, İstanbul Anadolu Yakası veya Kocaeli ikametli olması, Banka tarafından 2015 yılı içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış olması, Bankanın daha önce düzenlediği işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş olması şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli

Akbank personel alımına başvur yapacak adaylar, aiağıda bulunan bağlantı adreslerini kopyalayarak yeni sekmede açıp, başvurularını yapabilecekler.

Gişe Yetkilisi Alımı: 

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-gise-yetkilisi-istanbul-avrupa-1706186?

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-gise-yetkilisi-istanbul-anadolu-1706177?

Çağrı Merkezi Temsilcisi Alımı: 

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-cagri-merkezi-yetkilisi-1706180?

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

23 Tem 2017 - 10:50 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler