2 Banka Türkiye Geneli En Az Lise Mezunu Personel Alıyor (Tecrübeli-Tecrübesiz)

2 Banka en az lise mezunu çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan ilanlarda tecrübeli ve tecrübesiz adaylar arasından banka personeli alımı yapılacağı bildirildi. İlanların detayları haberimizde.

Bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan DeniBank ve QNB Finansbank, en az lise mezunu çok syaıda personel alımı yapıyor.

İki banka tarafından çeşitli ilan sayfaları üzerinden yayımlanan ilanlarda en az lise mezunu adaylar arasından banka personeli alımı yapılacağı bildirildi. Başvuru yapan adaylar, bankaların Türkiye genelinde bulunan şubelerinde, aşağıdaki pozisyonlarda istihdam edilecektir.

DenizBank Personel Alımı

DenizBank tarafından yayımlanan ilanda, en az lise mezunu adaylar arasından tecrübesiz personel alımı yapılacağı bildirildi. Telefonda satış temsilcisi pozisyonunda istihdam etmek üzere alınacak personellere ilk olarak 3 aylık bir eğitim verilmektedir. Eğitimi tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan adaylar, Denizbank bünyesinde, telefonda satış temsilcisi olarak işe başlayacak. Başvuru yapacak adayların 1989 yılı ve sonrası doğumlu olması gerekmektedir.

İlan başvuru ekranına gitmek için: https://goo.gl/sy2EdM

QNB Finansbank Personel Alımı

QNB Finansban ise, kendi insan kaynakları resmi sayfası üzerinden yayımladığı ilanında çeşitli pozsiyonlarda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Açılan pozisyonlar şu şekilde açıklandı:

ERZURUM TELEFON BANKACILIĞI YABANCI DİL BİLEN ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ DANIŞMANI

ERZURUM TELEFON BANKACILIĞI ARAPÇA BİLEN MÜŞTERİ DANIŞMANI

İSTANBUL TELEFON BANKACILIĞI ARAPÇA BİLEN MÜŞTERİ DANIŞMANI

İSTANBUL TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI

YABANCI DİL BİLEN ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ DANIŞMANI

ENPARA.COM MÜŞTERİ DANIŞMANI

PERAKENDE KREDİLER MERKEZİ İZLEME GÖREVLİSİ

MÜŞTERİ GERİ KAZANIM VE TUTMA GÖREVLİSİ

TELE SATIŞ GÖREVLİSİ

ERZURUM TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI

Tüzel Satış Temsilcisi

Bireysel Satış Temsilcisi

ENGELLİ PERSONELİ

Genel BaşvuruTüm Türkiye11.12.2015

Başvuru ekranı için: 

https://goo.gl/LLFk3a

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

24 Kas 2017 - 14:12 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler