Sözleşmeli Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Başladı (Jandarma Komando - Asayiş)

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuruları sürüyor...

Jandarma Komando ve Jandarma Asayiş Personeli Alınacak (Sözleşmeli Uzman Alımı Başvuruları Başladı)

Jandarma Genel Komutanlığı'nın Jandarma Komando ile Jandarma Emniyet ve Asayiş birliklerinde istihdam edilmek üzere en az lise ve dengi okullardan mezun 25 yaşını bitirmemiş sözleşmeli uzman erbaş alımı yapılacak. Jandarma Genel Komutanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan yapılan bilgilendirmeye göre personel alımı için başvurular internet üzerinden yapılacak. Başvuru sürecinin sonlanma tarihiyse 17 Şubat 2017 olarak açıklandı.

Ön Başvuru sürecinin sonlanacağı 17 Şubat'tan sonra sınava girmeye hak kazanan adayların listesinin 27 Şubat 2017 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. Başvurular https://app1.jandarma.tsk.tr/pts_aday/aday/frmListe.aspx adresi üzerinden yapılacak. Başvuru şartlarının tamamına ve detaylara erişim sağlamak için aşağıdaki duyuru linkine tıklamanız yeterlidir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

DUYURU İÇİN TIKLAYINIZ

Kamuya personel alımlarından, gündemdeki haberlerden, son dakika gelişmelerinden ve daha da fazlasından anında haberdar olmak için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın. Kamu personeli alımlarıyla ilgili aklınıza takılanları sorabileceğiniz , diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz grubumuza katılmak için TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA
 

24 Oca 2017 - 17:17 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler