Kara Kuvvetleri Komutanlığı Piyade Komando Alıyor!

Devlet Personel Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyurular kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine uzman erbaş alımı yapılacağı açıklandı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Piyade Komando Alıyor!
Kara Kuvvetleri Komutanlığı Piyade Komando Alıyor!
+6
Haber albümü için resme tıklayın

UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yayımlanan ilana başvuru yapacakların Türk vatandaşı ve erkek olmaları zorunlu.

Ayrıca adaylar eğitim seviyelerine göre belirtilen kadrolara başvuru yapabilecekler.

Bunun yanı sıra uzman onbaşı adaylarının ilkokul/ortaokul veya yurt dışında bulunan okullardan mezun olmaları gerekiyor.

Diğer yandan uzman çavuş adayları için ise en az lise ve dengi okul mezunu ile yurt dışındaki dengi olan okullardan mezun olmaları talep ediliyor.

Adaylardan askerlik şartı talep ediliyor ve başvuru yapacakların askerlik görevini erbaş veya er olarak yapmış olması ve başvuru yaptığı esnada askerliğini yapıyor olması zorunlu.

Diğer yandan 1 Ocak 2019 tarihi itibariyle (01 Ocak 2019 tarihi itibarıyla) yirmiyedi (27) yaşını bitirmemiş (28 yaşından gün almamış) olmak (01 Ocak 1992 tarihi ve sonrasında doğanlar) başvuru yapabilecekler.

Adayların askeri öğrencilik ile ilişiklerinin kesilmemiş olması talep ediliyor.

Diğer başvuru şartları alt kısımda bulunmaktadır.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Yayımlanan ilana başvurular Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin sistemi web adresi; "personeltemin.msb.gov.tr" üzerinden yapılabilecek.

KADRO DETAYLARI

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

22 Nis 2019 - 18:56 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Recep - Allahim 1 yasla kaybediyoruz lutfen yasi 2 yas esnetin bakanim nolursunuz ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 18:56
02

Ramazan - Yalan haber bu kardeşim bunları yazacağınıza 2019 / 2 uzman onbaşı alımı olacakmı diye araştırsanıza koca haber departmanısınız bu kadarmı gücünüz öğrenin herkes okusun tıklanma rekoru kırarsısınız bırakın bu yalan haberi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 18:56
01

Mehmet - Beş yıl terhis şartı kaldırıldın değiştirilsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 18:56


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler