Kara Kuvvetleri Komutanlığı En Az Lise Mezunu 24 Bin Sözleşmeli Personel Alıyor

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için başvurular msb.gov.tr adresi üzerinden devam ediyor.

MSB En Az Lise Mezunu 24 Bin Sözleşmeli Personel Alıyor (Başvurular Devam Ediyor) 

Milli Savunma Bakanlığı'nın sözleşmeli erbaş ve uzman erbaş alımı için başvuru süreci Bakanlığın resmi internet sitesi www.msb.gov.tr üzerinden devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan geçtiğimiz haftalarda yayımlanan duyuruda, bakanlığın 2017 yılı içerisinde 11 Bin Uzman Erbaş, 13 Bin Sözleşmeli Erbaş alımı yapacağı başvuru işlemlerinin msb.gov.tr adresi üzerinden yıl boyunca devam edeceği belirtilmişti.

Başvuru sonuçları gruplar halinde açıklanıyor ve adaylar bu süre zarfında fiziki yeterlilik testleri, mülakat aşamaları gibi aşamalardan geçiyor. Tüm aşamaları başarıyla geçen adaylar eğitimlerini aldıktan sonra uzman erbaş ya da sözleşmeli erbaş olarak Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda görev yapıyor.

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın sözleşmeli erbaş ve uzman erbaş alımı hakkında detaylı bilgilendirmeyi aşağıdaki başvuru kılavuzlarına tıklayarak öğrenebilirsiniz.

2017 Yılı Uzman Erbaş Başvuru Kılavuzu için Lütfen TIKLAYINIZ

2017 Yılı Sözleşmeli Er-Erbaş Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 May 2017 - 10:59 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Yafesss - Bu arada 36 ay şartı kalksın bu yüzden erbaşlıga değilde sözleşmeli erlige başvurdum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 10:59


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler