Jandarma Lise Mezunu Personel Alacak ( İnternetten Başvuru İşlemleri Sürüyor)

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı, en az lise ve dengi okullardan mezun, 25 yaşını bitirmemiş, askerliğinin üzerinden en fazla 3 sene geçmiş uzman çavuş alacak.

Jandarma Genel Komutanlığı En Az Lise Mezunu Personel Alımı Başvurular Sürüyor

Jandarma genel Komutanlığı'nca geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ve 20 Şubat 2017 tarihinde başlayan uzman çavuş alımı başvurularına adaylardan yoğun ilgi var.

Jandarma Genel Komutanlığı kendi resmi sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla  Türk vatandaşı, erkek, en az lise ve dengi okullardan mezun, 25 yaşını bitirmemiş, terhisinden 3 yıl geçmemiş Komando Uzman Erbaş ve Uzman Erbaş sağlık raporu alan,  en az 164 Cm boyunda, (Boy-kilo orantısı tablosuna uygun) sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak. Sözleşmeli uzman çavuş olmak isteyen adaylar başvuru işlemlerini 17 Mart 2017 tarihine kadar Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden (www.jandarma.tsk.tr) Personel/öğrenci alımı linkine tıklayarak gerçekleştirebilecek.  

Başvuru işlemleri 17 Mart 2017 tarihinde saat 17.00'da sona erecek ve daha sonra tekrar uzatılmayacak. Başvurusu kabul edilen adaylar daha sonra yine Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sitesinden ilan edilecek. Adaylar 31 Mart 2017 tarihine kadar bu sonuçları öğrenebilecek ve yazılı sınav bilgileri de aynı duyuruyla adaylara bildirilecek.

Personel alımı kılavuzuna göz atmak için TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Şub 2017 - 09:52 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Halil - Yaş sınırının 30 olmasını bekliyoruz lütfen bu işe bi çare bulun..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Şubat 09:52


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler