Sözleşmeli Subay Alımı için Başvuru Süreci Devam Ediyor ( İnternetten Başvuru)

Kamuya memur alımı , sözleşmeli personel alımı ve askeri alımlar hakkında siz değerli ziyaretçilerimize son dakika haberleri iletmeyi sürdürüyoruz. Jandarma Genel Komutanlığı'nın sözleşmeli subay alımı için başvurular devam ediyor.

Sözleşmeli Subay Alımı için Başvuru Süreci Devam Ediyor ( İnternetten Başvuru)

MSB ve İçişleri Bakanlığı'nın personel alımları için süreç devam ediyor. İki bakanlık ve bağlı komutanlıkların personel alımı yapacağına ilişkin bilgilendirmeleri sizlerle sık sık paylaşıyoruz. Jandarma genel Komutanlığı'nın uzman erbaş alımı için başvurular 20 Mart ile 21 Nisan 2017 tarihleri arasında Jandarma 'nın resmi internet sitesinden, MSB'nin personel alımı için (11 Bin Uzman Erbaş, 13 Bin Sözleşmeli Erbaş Alımı) başvurular MSB resmi internet sitesi üzerinden 3 Mart ile 1 Aralık 2017 tarihleri arasında alınacak.

Bunun haricinde geçtiğimiz hafta Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli subay alımı yapacağını ve başvuruların 27 Mart ile 18 Nisan 2017 tarihlerinde alınacağını ilan etmişti. Başvuruda bulunacak subay adaylarının en az 4 senelik lisans mezunu olması, gerekli sağlık şartlarını taşıması , silah taşımaya ya da silahlı görev yapmaya engel herhangi bir hukuki durumunun olmaması gibi şartlar bulunuyor. Bu şartların tamamına göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

Askeri personel alımları ve diğer alımlar hakkında diğer subay adaylarıyla iletişime geçmek ve bilgi alışverişinde bulunmak için lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

30 Mar 2017 - 10:16 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler