Son Dakika: K.K.K'lığı 2017/1 Sözleşmeli Er Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Son Dakika ! Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı başvuru sonuçları açıklandı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Personel Temin sayfasından önemli duyuru! 2017 Yılı 1. Dönem Sözleşmeli Er temini başvuru sonuçları açıklandı. K.K.K'lığı resmi internet sitesinden konuya ilişkin yapılan resmi duyuru şu şekilde ; 

1.   2017 Yılı Sözleşmeli Er Temin Faaliyeti kapsamında Seçim Aşaması Faaliyetleri (Kayıt Kabul Faaliyetleri, Fiziki Yeterlilik Testi (FYT) ve Mülakat) 03 - 26 MAYIS 2017 tarihleri arasında MSB Personel Temin Daire Başkanlığı (Cebeci/ANKARA) yapılacaktır.
 
2.   Başvuruda bulunan adaylardan, aday numarası 100004 ile 122791 arasında olan adaylara çağrı yapılmıştır. Sınavlara çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte Personel Temin Daire Başkanlığı (Cebeci/ANKARA) adresinde hazır bulunacaklardır.
 
3.   Adayların getirecekleri belgeler ve seçim aşaması ile ilgili diğer hususlar aşağıda yer alan Başvuru Kılavuzunda açıklanmıştır. Adaylar başvuru kılavuzunda belirtilen hususlara ilave olarak, “Sınav Giriş Belgesi’nin yazıcı çıktısı ile “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu (3 adet)” sınava gelirken getirecekler, dosyaya koymayacaklardır.
 
4.   Adayların kayıt kabul aşamasında teslim ettiği belgeler iade edilmeyecektir. Söz konusu belgeler saklama süresi sonunda imha edilecektir. Bu nedenle adayların nüfus cüzdanı (kimlik), diploma, terhis belgesi, sertifika, ehliyet vb. belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini getirmeleri, asıl belgelerini teslim etmemeleri önem arz etmektedir.  Aslını getirmeden, sadece belgenin fotokopisini veya belgegeçer suretini getiren adaylar, belgelerini başvuru kılavuzu esaslarına göre tamamlayıncaya kadar sınava kabul edilmeyeceklerdir.
 
5.   Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları, getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecektir (Başvuru şartlarını tam olarak taşıyorsanız seçim aşaması faaliyetlerine katılınız). Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri iptal edilecektir. Askerlik hizmetini yapmamış adaylar seçim aşaması faaliyetlerine gelirken “Askerlik Durum Belgesi” getireceklerdir.
 
6.    Adaylar, sınavlara gelirken; yapacakları sınıf/branş tercihlerine esas olacak şekilde sahip oldukları tüm diploma, ehliyet, bonservis, sertifika, kurs belgesi gibi belgelerin asıllarını ve birer suret fotokopilerini yanlarında getireceklerdir.
 
7.    Askerlik hizmetini yapmakta olan adaylar için birlik komutanlıkları ve kurum amirliklerince, örneği KKY 51-24 Sözleşmeli Erbaş ve Er Yönergesinde bulunan nitelik belgesi, ilgi yönergenin EK-C’sinde belirtilen esaslara ve Kara Ağında bulunan nitelik belgesi kontrol formuna göre doldurulacak, müteakiben onaylanarak mühürlenecek ve zarflanacaktır. “Sözleşmeli er olmaya layık değildir.” kanaatli nitelik belgesi gönderilmeyecek, adaya tebliğ edilerek şahsi dosyasına konulacaktır. Bu adaylar sınavlara gönderilmeyecektir.
 
8.   Seçim aşaması faaliyetleri için yola çıkmadan önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.
 
9.   Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.

Başvuru sonuçları ve diğer detaylar için lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

28 Nis 2017 - 17:44 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Mehmet Ali - Arkadaşlar eğitim yerleri hala neden belli olmadı ki duyumu olan varsa paylaşabilir mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 17:44
07

hasan - arkadaş lar sözleşmeliye başvuranlarınm yerleri belli oldu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 17:44
06

mert can mert - ben ağustos 1de askere gidicem ne yapmalıyım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 17:44
05

ramazan - egitim yerleri belli oldumu arkaxdaşlar uşaklı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 17:44
03

Mehmet Ali - Bağlantı güvenli değil diyo yinede bakabilirmiyiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 17:44
02

şahin - ben bugün basvuru yaptım nezaman acıklanır acaba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 17:44


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler