Sahil Güvenlik Komutanlığı 635 Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Sahil Güvenlik Komutanlığı, bünyesine çok sayıda personel alımı yapacak. Tüm adayların heyecan ile beklediği başvuru sonuçları açıklandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tam 635 adet uzman erbaş subay alımı gerçekleştirecek. 

17 Ekim 2016 tarihinde başlayıp 31 Ekim 2016 tarihinde biten başvurular kapsamında Sahil Güvenlik Komutanlığı'na binlerce aday başvuru yaptı. Sahil Güvenlik Komutanlığı o başvuruları değerlendirdi ve sonuçları açıkladı. 

Lise, önlisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabildiği alım ile topçu, elektrikçi, ikmal, şoför, serdümen, motorcu, kurbağa adam muhafız sınıflarında personel alımı yapılacak. 

Sonuçları bekleyen adaylar artık sonuçlarına erişim sağlayabilecek. Sahil Güvenlik Komutanlığı 2016 yılı uzman erbaş alımı başvuru sonuçları için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

08 Ara 2016 - 23:15 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler