MSB KKK Lise Mezunu 24.000 Personel Alımında Süreç İşliyor

Milli Savunma Bakanlığı'nın bünyesine katacağı tam 24.000 personel için süreç tüm hızı ile devam ediyor. Alıma dair ayrıntıların tamamını ve kılavuzları haberimizde bulmanız mümkün!

MSB KKK Lise Mezunu 24.000 Personel Alımında Süreç İşliyor

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nca aylar önce yapılan açıklama kapsamında kurumun bünyesine binlerce askeri personel eklenecek.

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı 24.000 personel alımlarında iki ayrı pozisyona personel alımları gerçekleştirilecek. Kuruma bu hususta sene boyunca 11 Bin Uzman Erbaş, 13 Bin Sözleşmeli Erbaş alımı yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli erbaş ve uzman erbaş alımı başvuruları sene boyunca online bir şekilde www.msb.gov.tr üzerinden devam edecek. Daha önce yapılan açıklamaların tamamını sizler ile paylaşmış, gerekli tüm bilgileri sizlere vermiştik. Başvurular tüm hızı ile devam eder iken, yinelemek istedik.

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle hangi ilana başvuru yapacak ise (11 Bin Uzman Erbaş yahut 13 Bin Sözleşmeli Erbaş alımı) ilgili ilan duyurusunu ve kılavuzunu incelemesi, şartlarını ayrıntılı olarak bilmesi gerekiyor. Tüm şartlara uyum sağlayan adaylar Bakanlığın resmi internet sitesi www.msb.gov.tr üzerinden kolayca başvuruda bulunabilecek.

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı 24 bin persoenl alımına dair tüm ayrıntıları öğrenmek isterseniz, lütfen alttaki linklerde kılavuzları detaylı olarak inceleyiniz. Başvuruların sene sonuna kadar süreceğini tekrar belirtmek isteriz.

2017 Yılı Uzman Erbaş Başvuru Kılavuzu için Lütfen TIKLAYINIZ

2017 Yılı Sözleşmeli Er-Erbaş Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ

grubumuza katılmak için lütfen buraya --->>tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 May 2017 - 20:59 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler