Kara Kuvvetleri Komutanlığı En Az Lise Mezunu 24 Bin Personel Alıyor

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nca geçtiğimiz aylarda yapılan açıklama kapsamında kurum bünyesine alınacak olan 24 bin personel alımına dair başvurular tüm hızı ile devam ediyor. İşte büyük alıma dair şartlar...

Kara Kuvvetleri Komutanlığı En Az Lise Mezunu 24 Bin Personel Alıyor

Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine tam 24.000 personel alımı yapıyor! Başvurular sene sonuna dek sürecek.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bu kapsamda 11 Bin Uzman Erbaş, 13 Bin Sözleşmeli Erbaş alımı gerçekleştirilecek. Adayların başvuruları aylardır alınıyor. Sene sonuna kadar da başvurular alınacak.

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine katılmak isteyen adayların çok sayıda özel ve genel şarta sahip olması gerekiyor. Başvurular ise www.msb.gov.tr üzerinden gerçekleştiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımlarında ayrı iki ilan bulunduğu için adayların alttaki linkleri ayrıntılı olarak incelemesi gerekiyor. Alttaki başlıklarda aradığınız tüm bilgileri bulabilir, kolayca başvuru yapabilirsiniz.

2017 Yılı Sözleşmeli Er-Erbaş Başvuru Kılavuzu ve tüm detaylara erişim sağlamak için TIKLAYINIZ

2017 Yılı Uzman Erbaş Başvuru Kılavuzu ve bilmeniz gereken tüm ayrıntılar için Lütfen TIKLAYINIZ

KOLAY ERİŞİM İMKANLARI İÇİN HEMEN GÖZ ATIN >>

grubumuza katılmak için lütfen buraya --->>tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

19 Tem 2017 - 13:22 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

orhan - abi önlisan mezunu 83 puan ile atamadan umudu kestim evli bir çocuk babasıyım 1000 tl maaşa çalışıyorum bu yaşı 27 28 yapsalarda bizde gitsek sözleşmeli er olsun onada razıyım artk memurluktan umudu kestin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 13:22
01

selçuk - yaş düzeyleri düşük 28 e kadar çıkarılmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 13:22


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler