JGK Uzman Erbaş Alım Başvuruları Devam Ediyor

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine alım yapacağı uzman erbaşlar hakkındaki ayrıntıları daha önce kamuoyuna açıklamıştı. 20 Ocak 2017 tarihinde başlayan başvuruların tüm ayrıntıları haberimizde...

Jandarma Genel Komutanlığı'nca geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan kapsamında kuruma uzman erbaş personel alımı yapılacağı ve tüm ayrıntıları adaylara sunuldu.

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş başvuruları geçtiğimiz günlerde yani 20 Ocak 2017 tarihinde başladı. Başvuruların başlamasını bekleyen adaylar heyecan içinde başvurularını tamamlamaya başladı.

Jandarma Genel Komutanlığı personel alımları kapsamında jandarma komando, jandarma emniyet ve jandarma asayiş birliklerine sözleşmeli uzman erbaş alımları yapılacak.

Jandarma Genel Komutanlığı personel alım başvuruları 17 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek. Başvuruda bulunma yaş şartı sözleşmeli uzman erbaşlar için bu şekilde açıklandı; ''20 Ocak 2017 tarihi itibarıyla terhis tarihlerinin üzerinden üç yıldan fazla süre geçmemiş, düzeltilmemiĢ nüfus kaydına göre 01 Ocak 2017 tarihi itibarıyla yirmi beş yaşını bitirmemiş olanlar arasından Jandarma Komando ile Jandarma Emniyet ve Asayiş birliklerinde istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Uzman Erbaş statüsünde yapılacaktır''

GEREKLİ ŞARTLAR;
Jandarma Genel Komutanlığı adaylarında bu şartları ve özellikler görmek istiyor; TC vatandaşı olmak, pozisyonlar için 25 ve 29 yaşını geçirmemiş olmak, terhis süresi üzerinden 3 sene geçmemiş olmak, güvenlik soruşturması olumlu olmak... şartlar artarak devam ediyor. Tamamına ilan metninden ulaşabilirsiniz.

Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Erbaş Alım Başvuruları 17 Şubat 2017'de sona erecek. Başvurular o güne kadar kurum tarafından alınacak. Daha fazla bilgi ve ilan metninin tamamı ve başvuru için lütfen TIKLAYINIZ.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

23 Oca 2017 - 21:48 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler