Jandarma Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Sürüyor

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın uzman erbaş alımı için online başvuru süreci devam ediyor...

Jandarma Uzman Erbaş Alımı Başvurularında Son Günler 

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 2017-1 Askeri personel alımı başvuru sürecinde son günlere girildi.  İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın 23 Aralık 2016 tarihinde başlayan Uzman Erbaş alımı başvuruları 16 Ocak 2017 (Pazartesi) Günü sona erecek.

Başvuru işlemleri Jandarma Genel Komutanlığı'nın  (www.jandarma.tsk.tr) isimli internet sayfası üzerinden  online olarak yapılabilecek.Online başvuru işlemini gerçekleştirmek isteyen adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması, 25 yaşını bitirmemiş olması, T.C. vatandaşı ve erkek olması, gibi şartları yerine getirmesi gerekiyor.

Başvuru için gerekli tüm şartlara sayfanın altında bulunan ilan duyurusuna tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz. Kamuya personel alımları hakkında tüm bilgilendirmeleri yakından takip etmek, ilanlar yayımlandığı an bilgi sahibi olmak için kpss cafe'nin siz değerli ziyaretçilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı mobil uygulamayı ücretsiz indirebilirsiniz. Mobil uygulamayı indirmek için lütfen TIKLAYINIZ, Kamuya personel alımları hakkında diğer adaylarla iletişime geçmek, soru ve sorunlarınızı diğer insanlarla paylaşmak için açtığımız facebook grubuna katılabilirsiniz. Facebook grubu için TIKLAYINIZ

Jandarma personel alımı duyurusu için TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

11 Oca 2017 - 17:18 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Ugur ozkan - Bende vatani gorevimi yerine getirdim bende istiyorum uzman cavus olmak dusmani puskurtmeyi nasil kayit olacazzz bilemedim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 17:18
06

kadir - ilk okullar aliniyorsa yas sinirida kalksin. 27 yasndayim uzman olmak istiyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 17:18
05

Osman - 35yasindayim bende uzman cavuş olmak istiyorum.Vatanimi korumak ve uzman cavuş olmak istiyorum Gerekirse bu vatan icin canimi vermeye hazirim..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 17:18
04

yusuf özmen - orta okul okuyup lise de hic bir kayitimiz olmadan alim oluyor mu ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 17:18
03

şazım ilhan - Bende uz mancavus istiyum vatinimi kurumak istiyum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 17:18
02

deniz bulut - bende uzman olmak istiyorum askerliğimi tamamladım 89 doğumluyum liseyi dışardan okuyorum yardımcı olurmusunuz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 17:18
01

gökhan - hani ilköğretim mezunudu lise yazıyor boş olm ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 17:18


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler